Režisierius J. C. Fresnadillo pasakojo, kad būtent dėl šios priežasties juostos „28 savaitės po...“ filmavimas buvo sunkus, įtemptas ir nepaprastai greitas, rašo „Forum Cinemas“.

„Dažnai turėdavau keltis 3-4 val. ryto, skubėti į miestą, viską suruošti ir greitai nufilmuoti. Ankstus rytas buvo vienintelis metas, kai galėjome filmuoti apytuštį miestą. Dažnai teturėdavome tik 15 minučių, tad visi nuolat skubėdavo ir buvo apimti streso. Buvo tikrai nelengva“, - pasakojo ispanų režisierius.

Pasak jo, kartais aplink susirinkdavo minia žmonių, kurie, skubėdami į darbą, negalėdavo pereiti gatvės ir nekantriai laukdavo filmavimo pabaigos.

„Tų pačių scenų perfilmavimas mums buvo tikra prabanga, tad mūsų filmas kai kada primena dokumentinę juostą. Juk operatorius dažnai tiesiog bėdavo su kamera ant pečių! Esu tikras, kad už numestą svorį jo žmona man labai dėkinga“, - pajuokavo neeilinio siaubo filmo „28 savaitės po...“ režisierius.

Kraupus ir stilingas siaubo filmas „28 savaitės po...“ kinuose pradedamas rodyti nuo birželio 15 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją