„Fox Music“ tuomet savo internetiniuose kanaluose išplatins skaitmeninę kino juostos muzikinę dalį. Ir galiausiai „Extreme Music“, paprastai žinoma dėl savo masinės muzikinių bibliotekų leidybos, išleis 25,000 rožinių versijų, kurias platins specialūs atstovai „Best Buy“, „Circuit City“, „Wal-Mart“ bei „Barnes & Noble“.

Tradicionalistams taip pat bus prieinamas ir paprasta albumo CD versija.

„Mes tikrai norėjome į viską pažvelgti kitaip,“ kalbėjo „Fox Music“ prezidentas Robert‘as Kraft‘as. „“The Simpsons Movie“ yra idealus būdas išbandyti naujas mintis.“

Idėja iš esmės buvo minėtojo Krafto ir kompozitoriaus Hanso Zimmerio, sukūrusio muziką filmui, mintis. „Hansas palaiko puikius santykius su „Extreme Music“,“ teigė Kraftas. „Jie yra žinomi už savo išradingus reklaminius „paketus“. Modelis, kai garso takelį ar muziką pateiki tradicinei kompanijai ir tikiesi, kad jam seksis, keičiasi. Tai koordinuotas marketingo sprendimas, kuriame dalyvauja „Extreme“, mūsų studija ir „Warner Bros. Records“.“

Kaip pranešta anksčiau, „Green Day“ neseniai įrašė ir dar vienos garsios dainos savo versiją – tai Johno Lennono daina „Working Class Hero“, kurią rokeriai skiria būsimai Darfuro labdaros akcijai „Instant Karma“.

Daina, kurią praėjusį trečiadienį grupė atliko „American Idol“ finale, šią savaitę JAV modernaus roko tope šoktelėjo iš 25-os į 14-ą poziciją.