"Kai pradėjome rodyti "8 moterys", tuo pačiu metu kino teatro didžiojoje salėje buvo demonstruojamas komerciniu filmu laikomas "Kalbantys vėjui". Tačiau prancūzų filmas sulaukė kur kas didesnio populiarumo. Kai buvo rodomas filmas "8 moterys", didžioji salė buvo beveik pustuštė", - pasakojo V.Ramoškienė.

Praėjusį penktadienį pradėtas rodyti išankstines filmo peržiūras iš viso aplankė daugiau nei 200 žiūrovų. Per tris dienas trukusį filmo demonstravimą bilietų buvo parduota už 3 tūkst.litų. Mažojoje kino teatro salėje yra tik 88 vietos.

Greitai išgarsėjusio prancūzų kino režisieriaus Francois Ozono (Fransua Ozono) filmas "8 moterys" tapo "Berlyno kino festivalio 2002" konkursinės programos ir "Maskvos kino festivalio 2002" atidarymo ceremonijos filmu. Be to, "Berlyno kino festivalyje" filmas buvo apdovanotas specialiu "Sidabrinio Lokio" prizu už aktorių ansamblį.

Filme vaidina žinomos aktorės Catherine Deneuve, Isabelle Huppert, Emmanuelle Beart, Fanny Ardant bei kitos aktorės.

Kriminalinė komedija - miuziklas pasakoja apie viename nuošaliai esančiame dvare gyvenančias aštuonias moteris. Prieš pat šv.Kalėdas nužudomas dvaro savininkas - vienintelis vyras moterų draugijoje. Niekam nekyla abejonių, kad kažkuri iš aštuonių moterų yra žudikė, nes dvaras per daug nuošalus. Ši detektyvinė mįslė ir narpliojama filme "8 moterys".

Nuo šio penktadienio filmas bus rodomas didžiojoje kino teatro "Lietuva" salėje. Į filmą kartu atėjusios aštuonios moterys bilietus į kino seansą galės nusipirkti perpus pigiau.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją