Pasak „Forum Cinemas“ pranešimo, vienas iš scenarijaus autorių Jamesas L. Brooksas pataria žiūrovams, žinantiems, koks bus filmas „Simpsonai“, dar kartą gerai pagalvoti.

„Žmonės trokšta sužinoti, kokia bus filmo istorija. Štai čia ir prasideda linksmoji dalis, nes mes nusprendėme truputį pameluoti ir anonsuose parodyti tai, ko filme žiūrovai nepamatys. Kiekviename pasirodysiančiame anonse atskleisime vis daugiau ir daugiau tikrosios istorijos“, - apie netikėtą sprendimą pasakojo vienas iš juostos kūrėjų.

Jamesas K. Brooksas prisipažino, kad neseniai pats peržiūrėjo vieną anonsą ir pamatė, jog 70 procentų jame parodytos medžiagos, kurią sukūrė prieš 8 savaites, yra išimtos iš galutinės versijos, vadinasi, jos niekas nepamatys.

„Taip, mes leidome sau truputį pakvailioti“, - prisipažino į drąsią provokaciją sugalvojęs leistis J. L. Brooksas. Pasak jo, kurdami filmą, jie išliko ištikimi serialo stiliui. Dauguma juokų bus žodiniai, kuriuos jie iki šiol tobulina. „Mes pakeitėme daugybę juokingų epizodų, pataisėme vieno iš veikėjų išvaizdą, iš naujo sukūrėme kai kurių personažų charakterį. Visa tai nusprendėme padaryti po Portlande įvykusios išankstinės peržiūros, kurios metu stebėjome žiūrovų reakciją“, - kūrybos užkulisius atskleidė scenarijaus autorius. Lietuvoje kultinį serialą žiūrovai pamatys nuo birželio 27 dienos. „Simpsonus“ bus galima žiūrėti originalo kalba arba profesionaliai dubliuotus į lietuvių kalbą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją