Šia proga televizijos kanalas MTV ir „Acmefilms“ balandžio 30 dieną pristato išankstinį naktinį filmo seansą Vilniuje „Coca Cola Plaza“ ir naujai atsidariusiame „Forum Cinemas“ Kauno Akropolyje.

Kadangi pasaulinė „Žmogaus voro 3“ premjera įvyks tik gegužės 4 dieną, išankstinio naktinio seanso metu bus imtasi visų įmanomų saugumo priemonių. Į kino sales nebus įleidžiami žiūrovai, turintys vaizdo kameras ir/ar fotoaparatus su juose esančiomis filmavimo kameromis. Tokius pačius įspėjimus žiūrovai pamatys ir pirkdami bilietus, todėl pasiteisinimai, kad nieko apie tai nežinojo, paprasčiausiai negalios.

„Žmogus voras 3“ - jau ne pirmas „Acmefilms“ ir MTV bendradarbiavimas, pristatant į lietuvą atvežamus filmus. Tiek filmas „Miego mokslas“, tiek „Marija Antuanetė“ į išankstinius seansus pritraukė pilnas sales žiūrovų, todėl tikimasi, kad ši premjera bus sėkminga.

Naktinis MTV filmo „Žmogus voras 3” seansas - balandžio 30 dieną 23:59 k/t „Coca Cola Plaza“ (Vilniuje) ir „Forum Cinemas“ (Kauno Akropolyje).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją