„Manau, kad dabar yra pats laikas, kuomet mes kaip komanda galime draugiškai išsiskirstyti. Buvome pilni idėjų kaip galėjo baigtis visų herojų pasakojimai, todėl trečioje „Žmogaus voro“ dalyje buvo viskas iki galo sutalpinta ir pabaigta. Man tai jau atrodo kaip trilogija, kuri nebegali turėti tęsinio“, - sako Tobey Maguire, filme faidinęs Žmogų vorą.

Tačiau filmo režisierius Samas Raimi dar nėra toks tikras dėl visur voratinklį mėtančio filmo herojaus lemties, rašo „Acme“. Paskutiniame savo interviu režisierius teigė mąstantis jau apie ketvirtąją šio filmo dalį.

„Aš tiesiog dievinu Žmogų vorą, o taip pat ir darbą su Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco. Pabaigus „Žmogaus voro 3“ filmavimo darbus aš vis dar buvau susižavėjęs šiuo herojumi“,- interviu pasakojo režisierius.

Jis taip pat paminėjo, jog neįsivaizduoja ketvirtosios šio filmo dalies, jeigu jos kūrime nedalyvautų pats Tobey Maguire.

„Žmogus voras 3“ Lietuvos kino teatruose - nuo gegužės 4 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją