O įdomiausia tai, kad šiame animaciniame projekte sutiko dalyvauti ir personažus įgarsinti Madonna, hiphopo žvaigždė ir iš skandalų liūno niekaip neišbrendantis Snoop Doggas, Davidas Bowie, Robertas De Niro ir daugelis kitų Holivudo žvaigždžių.

Prie šio kūrinio Lucas Bessonas praleido trejus su puse metų. Kaip prisipažįsta pats režisierius, šiam filmui jis skyrė tiek pat energijos ir vidinės aistros, kaip ir filmui „Penktasis elementas“.

„Jie visi - lyg mano paties vaikai. Visus be galo myliu. Todėl labai džiaugiuosi pagaliau užbaigęs šį darbą. Dabar kiti galės juo grožėtis“, - Lucas Bessonas neslepia savo meilės „Artūrui ir Minimukams“.

Kažkada sakęs, jog sukūręs dešimtą filmą, žada mesti režisavimą, dabar Lucas pradėjo kalbėti kiek kitaip.

„Nufilmavus dešimt filmų, atrodo, kad viskas pradeda kartotis ir tu bandai pasakyti bei parodyti tuos pačius dalykus. Todėl manau, kad yra geriau sukurti vienu filmu mažiau negu vienu per daug. Tačiau, jei jie norės dar vienos istorijos apie Artūrą ir Minimukus, aš be kalbų sutikčiau tai padaryti, nes niekas be manęs to nesugebėtų padaryti“, - sakė režisierius.

Lietuvos žiūrovai galės šį filmą išvysti jau nuo balandžio 6 dienos. Jis turėtų pasirodyti įdomus ne tik mažiesiems. Šio filmo dubliažui buvo surinktas visas Lietuvos scenos žvaigždžių elitas: Andrius Mamontovas, Karina Krysko („69 danguje“), Vytautas Šapranauskas, Kostas Smoriginas, Rolandas Kazlas, Andrius Žebrauskas, ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją