Kino centrai „Forum Cinemas“ tarptautinę Moters dieną visas moteris sveikins rodydami specialiai joms sudarytą šventinę filmų programą, rašoma pranešime spaudai. Čia pamatysime prancūzišką romantinę komediją „Man per brangu“, kurioje pagrindinį vaidmenį atliko puikioji su Audrey Tautou. Jausmingoji drama „Muzika ir žodžiai“ su Drew Barrymore ir Hugh Grantu, moterų psichologinė kova „Skandalo užrašuose“ bei istorinė romantinė drama „Caro tarnas“ sujaudins, sužavės ir gražią nuotaiką dovanos visoms moterims. Kiekvieno filmo centre – tvirta, savarankiška ir pažeidžiama moteris.

„Jei nėra moters, nėra ir filmo“, - yra pasakęs vienas lietuvių režisierius, filmuodamas savo rekordiniu vėliau tapusį filmą.

Maža to, kas trečias kovo 8d. perkantis bilietą į trijų Auksinių gaublių laimėtojo miuziklo „Svajonių merginos“ seansą galės laimėti puikų „Svajonių romaną“. Vienos pirmųjų kišeninio formato „Svajonių romanų“ knygos greit tapo populiarios – lengvai skaitomos, žaismingos ir patogaus formato tik pradėtos leisti puikiai tiko skubančioms, veiklioms ir jausmingoms moterims.

Moters dieną kiekvienas perkantis bilietus į kiną kartu gaus ir Meilės burtus. Šie burtai išpranašaus, kas meilės srityje jūsų laukia ateinančiais metais – iki kitos Moters dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją