Visi šio darbo etapai buvo fiksuojami trejus metus. Filmo herojumi tapusio jaunuolio, kuris norėjo būti politiku pagrindinis noras - valdžios troškimas. Jam reikėjo tik žinių ir patirties visa tai pasiekti, rašoma festivalio organizatorių pranešime spaudai.

M. Lozinskio filmas šiuo metu rodomas Lenkijos kino teatruose ir turi didelį pasisekimą.

Skalvijos kino centre jis darkart bus parodytas gruodžio 8 d. 17 val. Po seanso (18.30) kviečiame į fojė-barą pasidalinti “karštomis” mintimis. Diskusiją moderuos Teatro ir kino informacijos ir edukacijos centro vadovas Audronis Liuga.

Nemažai dėmesio festivalyje sulaukė ir rusų režisieriaus Sergejaus Loznicos “Blokada” apie Leningrado blokadą bei prancūzų kino kūrėjo Nicolas Philiberto filmas “Būti ir turėti”, kurio herojus – kaimo mokytojas, dirbantis su skirtingo amžiais vaikais vienoje klasėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją