Ir dar galėčiau visa tai parodyti savo vienos minutės filme. Sakai, gali geriau? Įtikink mane – filmų priėmimas į festivalį „Pravda viena minutė“ jau prasidėjo.

O aš tai žinau, kad gali geriau. „Pravda“ nesiliauja stebėjusis – 2005 metais gavome beveik 300 filmų ir sulaukėme dešimtkart daugiau žiūrovų, kurie nugalėtojui „Manifestui“ plojo atsistoję. 2006 m. gautų filmų skaičius šoktelėjo iki 507, o festivalio publika dar dabar kikena, prisiminus Tado Vidmanto kolegos išraišką filme „Atiduok modemą“ arba Vadim „Wox“ Besedin spec. efektų šedevrą- dainuojantį biustą „Bomba“.

Nujaučiu - ateinančiame festivalyje konkurencija dėl geriausiojo vardo bus dar aršesnė.

„Neįsivaizduoji, koks jausmas užplūsta, kai tavo filmą rodo keliolikos metrų skersmens ekrane, salė sklidina žmonių, ir jie visi lūžta iš juoko, stebisi vaizdais arba įsijaučia į veiksmą... Nuo susijaudinimo, atrodo, širdis iššoks. Tai truputį panašu į seksą - būna pirmas kartas, kurio negali pamiršti, o paskui tiesiog neišeina be to gyventi...“, - prasitarė praėjusio festivalio nugalėtojas Tadas Vidmantas.

Tik nesakyk, kad nenori jo žodžiais įsitikinti pats.

Kepk ir siųsk savo kūrinius iki sausio 15 dienos ir galbūt tavo filmas kovo 2-ąją atneš tautai gastronominę palaimą. Smulkesnę informaciją apie festivalį rasi puslapyje www.pravda.lt

Iškepk filmą, o po to - dar vieną. „Pravda“ nekantrauja paragauti.

Šaltinis
Žurnalo "Pravda" informaciją skelbti, cituoti ar kitaip naudoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be "Pravda" sutikimo neleidžiama.
Pravda.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją