Juokingiausiame rudens sezono filme, kurio pajamos perkopė 100 mln.$ ribą vos per 31 dieną, pagrindinius vaidmenis atlieka 2-jų "Oscaro" premijų laureatas Robertas de Niro, komikas Benas Stilleris ir aktorė Blythe Danner (Holivudo gražuolės Gwyneth Paltrow mama).

Pelningiausųjų JAV filmų topo pirmojoje pozicijoje ši juosta išsilaikė net keturis savaitgalius iš eilės. Tokio rezultato 2000 m. nepavyko pasiekti nei vienam kitam filmui (1999 m. pirmąją vietą net penkis savaitgalius iš eilės buvo užėmęs trileris "Šeštasis pojūtis").

Iš šios pozicijos komedijos "Susitikimas su tėveliais" nesugebėjo išstumti net ir tokie iš anksto vadinti superhitais filmai "Suvedžiotas" (Bedazzled) su britų gražuole Elizabeth Hurley ir vis labiau populiarėjančiu Brendanu Fraseriu ("Mumija" - "The Mummy") bei ilgai lauktas siaubo trileris "Bleiro ragana 2: Šešėlių knyga" (Blair Witch 2: Book of Shadows).

Filme "Susitikimas su tėveliais" pasakojama apie nevykėlio jaunuolio Grego Fockerio nuotykius pas būsimosios žmonos tėvus, kurie nusprendžia kaip reikiant netradiciniais metodais patikrinti būsimąjį žentą.

Ši juosta dar nebuvo rodyta nei viename Europos kino teatre, todėl dabar prognozuojama, kad režisieriaus Jay'aus Roacho sukurto filmo pajamos turėtų perkopti 230 mln.$. Lietuvoje šią labai juokingą ir pamokančią komediją bus galima pamatyti 2001 m. sausio mėnesį.

Kaip tik tuo metu prasidės "Susitikimo su tėveliais" tęsinio paruošiamieji darbai. Kad komedijos "Susitikimas su tėveliais" scenarijus (parašytas dar 1992 m.) vertas dėmesio, įrodo faktas, kad šį filmą ketino režisuoti pats Stevenas Spielbergas, kuris pagrindiniam vaidmeniui kalbino Jimą Carrey’į. Tačiau dėl užimtumo ir grafikų nesuderinamumo jis perleido projektą slaptojo šnipo Austino Powerso "tėveliui" Jay'ui Roachui.