Šį penktadienį buvo pristatytas filmas "Flinstuonai Viva Rock Vegase". Tai jau antrasis filmas apie moderniąją akmens amžiaus šeimą, kuriame šį kartą bus pasakojama apie ankstyvąją pagrindinių personažų Fredo ir Wilmos bei Barney ir Betės meilę.

"Vaikystėje aš buvau ištikimas šio animacinmio filmo gerbėjas," pasakojo Stephenas Baldwinas, naujajame filma vaidinantis Barney. "Tai sutapimas, tačiau Barney iš tikrųjų buvo pats mylimiausias mano personažas, kadangi šis pakankamai pakvaišęs vaikinas pabaigoje visada sugalvodavo atsakymą arba problemos sprendimo būdą."

"Jeigu mes gerai atliksime savo darbą, žiūrovai pamils šiuos personažus ne tik kaip animacinių filmų herojus, bet ir kaip žmones," teigė Brianas Levantas, režisavęs abu filmus apie Flinstounus.

Dėl žiūrovų dėmesio šią vasarą kovos ir "X-menas", "102 dalmatinai" bei "The Adventures of Rocky and Bullwinkle". Beje, pastarajame filme vaidins Robertas de Niro, Jasonas Alexanderis bei Rene Russo.

"Šie personažai yra dalis mūsų pop kultūros," sakė "Rocky and Bullwinkle" režisierius Desas McAnuffas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)