61 m. M. Douglasas, supratęs, kad negali su kolegomis lygintis vaidindamas veiksmo scenose, netgi susimąstė apie tai, kad reikia šiek tiek pakoreguoti jo vaidinamo asmens sarbyginio Pyto Harisono charakterį.

„Laimei, veiksmo scenas filmavome atskirais epizodais, o ne viską iš karto, tačiau ir tuomet vis kartodavau, kad esu pensijinio amžiaus, primindavau, kad neturiu taip greitai bėgti. Galbūt net mano veikėjas turėtų būti labiau pavargęs nei iš pradžių buvo parašyta scenarijuje“, - „Sargybinio“ filmavimo užkulisius atskleidė aktorius.

Šitaip susimąstyti M. Douglasą privertė ne tik jaučiamas kojų skausmas, bet ir jo sportiški kolegos Kieferis Sutherlandas ir Eva Longoria. Štai K. Shutherlandui priklauso mokykloje pasiektas 100 m. bėgimo rekordas, tad jis buvo nepralenkiamas bėgikas.

Ne mažiau M. Douglasą nustebino temperamentingoji Eva Longoria, kuri jį pralenkė netgi avėdama aukštakulnius!

„Įsivaizduokite, Eva prabėgo pro šalį apsiavusi aukštakulnius. Supratau, kad netgi su tokiais batais moterys gali bėgti pakankamai greitai, jeigu jos sugeba išstovėti! Apskritai buvau sužavėtas Evos sugebėjimu šaudyti. Nesitikėjau, kad ji bus taip gerai pasiruošusi šaudyti ir stovėdama, ir klūpėdama ant kelių. Vėliau treneriai prasitarė man, kad ji yra atletiškesnė už daugumą policininkų, o tai tikrai stebina“, - pasakojo Michaelas Douglasas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją