Šįkart didžiajam ekranui skirtame filme „Ir velnias dėvi Prada“ jis atskleidė iš pirmo žvilgsnio prabanga žibančio, tačiau iš tiesų žiauraus madų pasaulio užkulisius, rašoma "Forum cinemas" pranešime.

Ką tik koledžą baigusi Andrėja (akt. A. Hathaway) gauna darbą, dėl kurio milijonai jos bendraamžių kristų negyvos. Ji pradeda dirbti garsaus ir įtakingo madų žurnalo leidėjos ir vyriausiosios redaktorės Mirandos Pristli (akt. M. Streep) asistente. Iš mažo miestelio kilusi Andrėja atsiduria įstaigoje, kur už kiekvieno kampo tik ir girdisi „Prada!“, „Armani!“, „Versace!“, kur karaliauja neapsakomo lieknumo stilingos moterys ir žavūs vyrai.

Kiekvieną mielą dieną Andrėjos ištvermė bandoma trumpais griežtais nurodymais telefonu: nupirkti specialiai redaktorei pasiūtus „Chanel“ teniso šortukus, Mirandos dukroms asmeniniu lėktuvu į Paryžių nuskraidinti knygynų lentynose dar nepasirodžiusią knygą apie Harry'į Potterį, patiekti Mirandai latte kavą tokio tirštumo, kokio ji labiausiai mėgsta ir t.t.

Užduotys sunkėja nuo paprasčiausiai nemalonių iki tiesiog nežmoniškų, ir Andrėja pamažu pradeda suvokti, kad svajonių darbas ją gali nuvaryti į kapus. O jeigu liktų gyva, tektų pamąstyti, ar jis iš tiesų vertas tokios aukos...

Filmas „Ir velnias dėvi Prada“ sukurtas pagal rašytojos Lauren Weisberger bestselerį, kuris išleistas ir Lietuvoje. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Meryl Streep ir kylanti Holivudo žvaigždė Anne Hathaway.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją