Filmavimo grupė darbą pradės kitą mėnesį Bosnijoje.

Richardo Shepardo komediniame trileryje "Flak Jacket" taip pat vaidins Jesse'is Eisenbergas (Džesis Eizenbergas) ir Terrence'as Howardas. Kartu su R.Gere'u jie įkūnys reporterius, vykstančius į pokario Bosniją, kad pradėtų nesankcionuotas R.Karadžičiaus paieškas.

Filmas remsis žurnalisto Scotto Andersono, žurnale "Esquire" nušvietusio karą Bosnijoje, straipsniu.

Pasak Edo Sarkičio iš vietinės kino studijos "Scout Film", pirmąsias dešimt dienų bus filmuojama Bosnijoje, o likusį laiką - Kroatijoje.

"Mes baigėme techninį darbą ir nusižiūrėjome keletą vietų natūriniam filmavimui Sarajeve ir priemiesčiuose, taip pat subūrėme 160 žmonių komandą, kuri pradės darbą rugsėjo 12-ąją", - sakė jis.

E.Sarkičius atsisakė pranešti, kas vaidins R.Karadžičių, kuris, kaip ir Ratko Mladičius, figūruoja ieškomų karo nusikaltėlių sąrašuose.

R.Karadžičiui ir jo kariuomenės vadui R.Mladičiui kaltinimus genocidu Jungtinių Tautų karo nusikaltimų tribunolas yra pateikęs dėl Sarajevo apsiausties ir 8 tūkst. musulmonų nužudymo Srebrenicoje 1995 metais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją