„Almodovaras yra pats mėgstamiausias mano režisierius ir geriausia dovana, kokią aš galėjau gauti. Jis patikėjo man suvaidinti tokį nuostabų, sunkų ir komplikuotą personažą, kokio aš ir norėjau. Aš niekada nemėgau lengvų vaidmenų“- „Acme“ pranešime spaudai atviravo filmo „Sugrįžimas“ aktorė.

Atrodo, kad toks susižavėjimas yra abipusis. Per Kanų kino festivalį, kur „Sugrįžimas“ laimėjo geriausio moters vaidmens bei geriausio scenarijaus prizą, režisierius prisipažino, kad Penelopės Cruz seksualumas privertė jį suabejoti savo orientacija.

„Šio filmo metu aš labai prisirišau prie Penelopės Cruz ir buvau beįsimylys ją. Štai jums ir prisipažinimas. Juk visi puikiai žino, kad aš esu užkietėjęs gėjus, tačiau kai buvau jaunesnis gyvenau biseksualų gyvenimą. O paskutinį kartą mylėjausi su moterimi 1984-ais. Su Penelope aš ir vėl pajutau aistrą moteriai. Jos grožis, vaidyba ir visa elgsena mane labai užkabino. Tik jokiu būdu neišduokite manęs jai“- paslaptimis dalijosi režisierius.

Žurnalistai Penelopei Cruz Pedro Almodovaro jausmų tikrai neišduos. Tačiau filmas „Sugrįžimas“, pasakojantis apie šeimos tarpusavio santykius, meilę ir pasiaukojamą artimiesiems, tikrai atskleis aktorės ir režisieriaus abipusių simpatijų sąlygojamą puikų rezultatą.

„Sugrįžimas“ Lietuvos kino teatruose pasirodys rugsėjo pirmąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją