„Vaidinu tai, ko niekada nedaryčiau“, - apie gėlių pardavėjo vaidmenį pasakojo įvairiais sugebėjimais pagarsėjęs „LT United“ narys. Pasirodo, kad kinas Arnoldui nėra jokia naujiena – būdamas vaikas jis vaidino keliuose lietuviškuose filmuose, tik taip ir nežino, ar kino juostoje išliko jo pirmieji bandymai.

Epizodinio vaidmens atlikėjas džiaugiasi savo kukliu vaidmeniu ir mano laiko veltui nešvaistantis. „Jeigu nejaučiu, kad laiką be reikalo eikvoju, tai man visai gerai“, - šypsojosi „gėlininkas“.

Gatvės muzikanto vaidmuo – „dangiečio“ Antano debiutas kine. Vaikinas džiaugėsi išbandęs savo sugebėjimus ir sakė, kad smagiausia yra ir dainuoti, ir vaidinti. „Vaidinu iš idėjos pagal honorarą“, - taip paslaptingai debiutuojantis aktorius-dainininkas užsiminė apie simbolinį honorarą, kurį filmo kūrėjai yra pažadėję Antanui.

Režisierės paklausus, kodėl būtent Arnoldas ir Antanas buvo pasirinkti minėtiems vaidmenims, Ramunė neslėpė savo simpatijų. „Antanas yra mano mėgstamiausias geriausio kada nors Lietuvoje sukurto realybės šou dalyvis, o Arnoldas yra mano mėgstamiausia asmenybė, kuri veikia Lietuvos šou verslo pasaulyje iki šiol“, - sakė režisierė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją