Pasak pranešimo spaudai, filmas vadinsis "Gyvenimo Obuolys". Jame vaidins Audrius Bružas, Ramūnas Cicėnas, Mantas Vaitiekūnas, Vidas Petkevičius, Ineta Stasiulytė, Ilona Kvietkutė, Dainius Barzinskas.

Šis filmas - tai trumpa istorija apie jaunuolį, kuris jau nuo vaikystės svajoja apie Gyvenimo Obuolį. Jaunuolis nežino, nei kas JIS yra, nei kam JIS reikalingas, tačiau jam ši nežinia nėra kliūtis svajoti ir jo norėti. Herojus susapnuoja paslaptingą žmogų, kuris kažką žino apie tą paslaptingą daiktą.

Tačiau sapnas nutrūksta. Tuomet jis bando dar kartą užmigti ir susapnuoti sapno tęsinį...

Režisieriui filmuoti savo pirmąjį 10 minučių filmą sekėsi visai neblogai: “aktoriai dirbo taip, kad geriau ir nesitikėtum. Buvo vietų, kai nufilmavom ir jų sugalvotas improvizacijas, kurios papildė ir pagyvino mano scenarijų. Kūrybinė grupė taip pat labai gera. Visi savo amato specialistai. Aš pats jaučiausi neblogai, dažniausiai užtikrintai ir paskutinę filmavimo dieną buvo gaila, kad baigėm. Kartais, žinoma, pritrūkdavau kažkokių techninių žinių ar nežinojau sąvokų kuriomis “mėtosi” tie specialistai, bet mokausi”, - sakė Tadas Vidmantas. Režisierius taip pat prisipažino, kad filmuoti filmą yra labai sunkus, labai atsakingas ir žiauriai varginantis darbas. Jaunasis talentas laisvu nuo filmavimo metu rašė filmavimo dienoraštį, kurį paskaityti ir išvysti nuotraukas iš filmavimo aikštelės galima asmeniniame Tado Vidmanto puslapyje (da-pilot.com).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją