„Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“ pasiekė geriausią premjeros rezultatą vasaros metu nuo 2004 m. birželio, kuomet kino teatruose su 142 tūkst. litų pajamomis debiutavo „Haris Poteris ir Askabano kalinys“. Trečiasis filmas apie gatvės lenktynininkus aplenkė tokius filmus kaip „Madagaskaras“, „Ponas ir ponia Smitai“, „Pasaulių karas“, „Karalius Artūras“.

Nepaisant sėkmingo debiuto, „Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“ bendromis pajamomis greičiausiai nusileis savo pirmtakams: 2001 m. rudenį „Greiti ir įsiutę“ uždirbo 601,2 tūkst. litų, 2003 m. vasarą „Greiti ir įsiutę 2“ – 721,3 tūkst. litų. „Tokijo lenktynėms“ jau po dviejų savaičių teks susidurti su aršia konkurencija: liepos 14 d. Lietuvos kino teatruose įvyks nuotykių filmo „Karibų piratai“ tęsinys „Numirėlio skrynia“.

Pagal išankstinį žiūrovų susidomėjimą galima prognozuoti, jog „Karibų piratai: Numirėlio skrynia“ nesunkiai turėtų pagerinti ir premjerinį „Tokijo lenktynių“ rezultatą.

Antroji praėjusį savaitgalį Lietuvos kino teatruose debiutavusi juosta – romantinė drama „Paskutinis novelės puslapis“ sulaukė 265 žiūrovų ir uždirbo 3,4 tūkst. litų. Filmas su Salma Hayek ir Colinu Farrellu debiutavo devintojoje pelningiausių savaitgalio filmų sąrašo vietoje.

Vasarišku ritmu kvėpuojantiems kino žiūrovams kino platintojai ateinančiam savaitgaliui paruošė dvi premjeras: Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje pradedama demonstruoti komedija su Robinu Williamsu „Gyvenimas ant ratų“ ir netradicinio siužeto animacinis filmas „Kriminalinė Raudonkepuraitės istorija“.

Abu šie filmai bandys per keturių dienų savaitgalį pritraukti žiūrovų dėmesį. Deja, greičiausiai abiem juostoms atiteks repertuaro skylių lopytojų dalia: filmai pradedami demonstruoti vienos savaitės tarpe tarp dviejų ypač stiprių komercinių filmų („Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“ ir „Karibų piratai: Numirėlio skrynia“), o iš kitos pusės teks jausti vasaros konkurenciją.