Tačiau žinoma moteris deda tašką – nusprendė atsisveikinti su vilioklišku įvaizdžiu. Sako, kad tokį stilių rinkosi siekdama vyrų dėmesio. Dabar metas pakerėti moteris.

„Prieš dalyvaudama realybės šou buvau vieno energetinio gėrimo ženklo modelis. Tad rengdavausi taip, kad vaikinai turėtų į ką paganyti akis.
Rinkdavausi drabužius, kurie išskirtų mane kaip realybės šou žvaigždę. Norėjau tokia būti. Kadangi dabar gyvenime užsiimu dokumentinių filmų kūryba, noriu, kad mane gerbtų“, – kalbėjo Olivia.

Nors prašneko apie įvaizdžio pokyčius, 2024 „Brit Awards“ apdovanojimuose ji nustebino pasirinkdama perregimą apdarą, per kurį matėsi krūtinės speneliai.

Dėl tokio aprangos pasirinkimo ji sulaukė daug kritikos. Atsikirsdama tvirtino, kad raudonojo kilimo mada – ribų peržengimas.

Taip pat televizijos žvaigždė tvirtina, kad nežada rengtis pagal savo amžių ir net sulaukusi 80-ies dėvės mini sijonus.

Ne mažiau jaunystės Oliviai prideda ir pomėgis gražintis įvairiomis grožio injekcijomis bei gultis po skalpeliu. Vis dėl to dėl kai kurių operacijų ji apgailestauja.

Laidoje „Labas rytas, Britanija“ Olivia pripažino, kad ne visada galėjo pasigirti geriausiu skoniu. „Kai buvau labai jauna, pasididinau krūtinę. Ji tapo per didelė, todėl operaciją teko atlikti iš naujo. Vėliau ėmiausi injekcijų. Ne visas injekcijas atliko kompetetingi žmonės“, – atviravo moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją