39 metų televizijos garsenybė San Paulo gatvėse pozavo pasipuošusi ryškia geltonos spalvos gėlėmis dekoruota suknele. Rūbas išryškino jau trečios krūtų didinimo operacijos rezultatus.


Kitas dėmesio vertas J. Alves pasirinkimas atostogoms Brazilijoje – drąsi rožėmis puošta itin prigludusi suknelė aukštu kaklu. Nuotraukai su šia suknele garsenybė pozuoja atsirėmusi į baro kėdę ir geidulingai žiūrėdama tiesiai į kamerą.

Sekmadienį iš Brazilijos grįžusi J. Alves žurnalistams sakė, kad „100 proc. su plastinėmis operacijomis baigta“: „Su plastinėmis operacijomis 100 proc. viskas baigta, mano nosis pagaliau sutvarkyta, galiu laisvai kvėpuoti. Atrodau nuostabiai, jaučiuosi taip pat nuostabiai“.


Jessica taip pat prisipažino vis dar esanti vieniša ir ieškanti meilės, tačiau jai iki gyvo kaulo įgriso vyrai, kurie nori su ją būti „tik dėl sekso“.

„Ieškau rimtų santykių, o rasti partnerį labai sunku. Lengva rasti vyrų seksui, bet ne rimtiems santykiams. Noriu vyro, noriu šeimos, bet labai sunku, nes mano išvaizda dabar traukia ne tokius vyrus“, – pridūrė J. Alves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)