27-erių Chloe Ferry, kiek žinoma, jau tris kartus dailinosi krūtinę. Dabar ir vėl yra dingstis atkreipti dėmesį į būtent šią jos kūno vietą, juolab kad ji ryžtingai afišuojama pozuojant su miniatiūrine, nuo liemenėlės ne ką tesiskiriančia baltos spalvos palaidine.

Ch. Ferry paskyros sekėjai netruko pastebėti neįprastą vienos iš krūtų formą, kurią tuoj pat susiejo su pasislinkusiu implantu – svaria priežastimi kreiptis į medikus, rašo „MailOnline“.

Britų realybės šou „Geordie Shore“ ir „Celebrity Big Brother“ nusifilmavusi gražuolė į gerbėjų būgštavimus nesureagavo, todėl vis dar neaišku, ar jie pagrįsti.

Lai fanų komentarai kalba patys už save:

„Atrodo, implantas apsisuko. Tai nieko rimto, bet asimetrija akivaizdi. Chirurgams kartais pavyksta pakoreguoti tokį reiškinį.“

„Privalai pasitikrinti. Kažkas čia ne taip. Veikiausiai kažkas atsitiko.“

„Implantai neatrodo gerai. Turėtum pasitikrinti!“

„Visai nenoriu tavęs įžeisti, bet dešiniąją krūtį turi apžiūrėti medikas. Atrodo, kad implantas pasislinko. Kadangi esu slaugos darbuotoja ir dirbu skyriuje, kuriame sprendžiamos krūtų problemos, žinau, kokią galybę moterų ištinka tokios bėdos.“

Pasikoreguoti išvaizdą Ch. Ferry esą nutarė po to, kai po COVID-19 pandemijos neteko beveik 13 kilogramų.

„Praėjo dvi dienos po operacijos ir štai mano naujoji mažesnė krūtinė, – pakomentavo ji tada „Instagram“ paviešintą nuotrauką. – Buvo darytas ir pakėlimas, bet jau dabar jaučiuosi puikiai ir galiu sau vaikštinėti.“

2021-aisiais, kai įvairioms išvaizdos keitimo procedūroms jau buvo išleidusi 50 tūkst. svarų sterlingų (56,5 tūkst. eurų) sumą, Ch. Ferry pareiškė daugiau „po skalpeliu“ negulsianti.

Plastinių operacijų manija Ch. Ferry teigia „susirgusi“ 2015-aisiais, kai prisijungė prie MTV šou „Geordie Shore“ komandos ir susižavėjo tuometinės kolegės Charlotte Crosby pasididintomis lūpomis.

Kartą Ch. Ferry yra prisipažinusi, kad išvaizdą chirurginiu būdu pasikoregavo labiau nei bet kuris kitas šou dalyvis, tačiau dabar nutarė sustoti, nes nori, kad žmonės į ją žiūrėtų kiek rimčiau.

Botulino toksiną Ch. Ferry pradėjo leistis būdama 19-os, nes taip tikėjosi išlaikyti lygią veido odą.

Praėjus metams realybės šou žvaigždė ryžosi antakių pakėlimo ir kaktos išlyginimo procedūrai.

Vėliau Ch. Ferry buvo operuotos krūtys, nosis, lūpos, sėdmenys, pakoreguoti dantys ir atliktas riebalų nusiurbimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)