Kaip rašo „DailyMail“, jauna moteris socialiniuose tinkluose publikuodavo seksualias nuotraukas bei vaizdo klipus.

Policijos duomenimis, prodiusersi D. Bolno kovo 30 d. 4.30 val. ryto išvyko iš viešbučio, o C. Sterling liko numeryje. Jos kūną aptiko 13 val. vonioje.

Policininkų teigimu, 2805-ame viešbučio numeryje šalia jaunos moters kūno rasta įtartinų medžiagų. Teisėsaugininkai kol kas neįvardijo, kokios tai medžiagos.

C. Sterling mirties priežastis dar neatskleista.

„Pradėtas tyrimas dėl moters mirties. Šiuo metu laukiama teismo ekspertizės toksikologinės ataskaitos, kuri atskleis mirties priežastį“, – teigė policijos atstovas ir pridūrė, kad D. Bolno bendradarbiavo su tyrėjais ir nėra įtariamas šioje byloje.

Los Andžele su žmona ir vaikais gyvenantis D. Bolno „DailyMail“ teigė, kad C. Sterling mirtis – baisi tragedija, tačiau jo nebuvo viešbučio numeryje tuo metu, kai ji mirė.

Pasak D. Bolno, C. Sterling buvo gabi, jauna muzikos atlikėja, kuriai jis buvo išnuomojęs kambarį viešbutyje, bet daugiau niekas jų nesiejo.

Didžiulės agentūros, dirbančios su atlikėjais muzikos, kino srityje ir televizijoje, – NKSFB partneris D. Bolno teigė, kad Camila buvo daug žadanti atlikėja, o jos mirtis – tikra tragedija. Paklaustas, kodėl jauna moteris buvo jo kambaryje tokiu neįprastu paros metu, jis atsakė leidęs jai likti, nes vakare jie įrašinėjo dainos klipą.

D. Bolno gyvena Los Andžele 11,4 mln. vertės prabangiame name su žmona Stacy ir vaikais.

„Setai“ viešbučio personalas 13 val. pabeldė į viešbučio numerį. Jie norėjo priminti, kad metas išsikraustyti. Niekas neatidarė durų, tada viešbučio atstovai paskambino D. Bolno, o jis paaiškino, kad jau yra išvykęs, o numeryje likusi moteris turėtų išsikraustyti pati.

C. Sterling gimė 1998 m. Kolumbijos sostinėje Bogotoje, vaikystę praleido ten, o būdama 14 m. su šeima išvyko į Floridą.

Paauglystėje norėjusi tapti žurnaliste C. Sterling vėliau susitelkė į muziką. 23 m. ji išleido pirmą savo singlą „Hookah“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją