Prieš kamerą vienuolikametė pakavo pirkinių krepšius su prabangia kosmetika, dizainerių prekėmis ir prabangiomis žvakėmis.

„Ką tik po sekmadienio apsipirkimo... Parodysiu, ką pirkau“, – į sekėjus kreipėsi mažoji milijonierė. Ji parodė 27 dolerius kainuojantį „Too Faced“ putlinantį lūpų blizgį ir 19 dolerių vertės „Mecca Max“ bronzantą. Mergaitė nepagailėjo 61 dolerio už „Sol de Janeiro“ kvapniąją dulksną ir dvi prabangias „Byredo“ žvakes, kurių kiekviena kainuoja po 107 dolerius.

Rudeniui Pixie prabangioje laisvalaikio prekių parduotuvėje „Style Runner“ įsigijo porą 125 dolerius kainuojančių „Ugg“ batų.

„Labai džiaugiuosi. Nusipirkau šiuos riešuto spalvos „Ugg“ batus“, – prieš kamerą džiaugėsi mergaitė.

Pirkiniai neabejotinai sulaukė mažosios išlaidautojos gerbėjų reakcijų. Vieni nesibodėjo klausti, ar vienuolikos metų mergaitei tikrai reikia tokių brangių daiktų, komentuodami: „Paprasčiausiai be proto išlepinta. Juk dar tik vaikas. Kam jam reikia makiažo priemonių?“.


Kitas pridūrė: „Lūpas putlinantis blizgis mane pribloškė. Vaikai neturėtų galvoti apie grožio standartus, ypač tokio amžiaus. Kodėl niekas nesusimąsto apie ilgalaikes tokių dalykų pasekmes?“.

Vienas komentatorius pasiūlė Pixie geriau „parodyti pavyzdį“ ir aplankyti vietos ligoninę, praleisti „dieną su vaikais, kuriems gyvenime ne taip pasisekė“: „Reikia suprasti, kad tai, ką čia turi, yra netikra.
Suprasti, kad yra vaikų, kurie irgi to norėtų, bet jums to tiesiog nereikia. Tai viso labo daiktai“.

Pixie sulaukia ir teigiamų komentarų, žmonės sako, kad mergaitė turi visą teisę džiaugtis savo turtais ir leisti pinigus kaip tinkama.

„Tai jos pinigai, lai daro, ką nori“, – rašo vienas komentatorius.

„Gal galime būti apsipirkimų draugais?“, – teiravosi kitas.

Dar 2021 metais Pixie motina Roxy atskleidė, kad jos dukra nuo penkiolikos jau galės niekada gyvenime nebedirbti. Viešųjų ryšių karaliene vadinama moteris savo dešimtmetei dukrai padėjo įsteigti du sėkmingus verslus – aksesuarų liniją „Pixie's Bows“ ir žaidimų liniją „Pixie's Fidgets“. Skaičiuojama, kad per ateinančius dešimt metų mergaitė uždirbs 21 mln. dolerių.

„Gali nesijaudinti, jeigu taip seksis ir toliau, penkiolikos galėsi išeiti į pensiją“, – per bendrą interviu „Stellar Magazine“ sakė Roxy.

2021 metų gegužę Pixie suktukų linija pirmąjį mėnesį Australijos rinkoje uždirbto net 200 tūkst. dolerių. 2018 metais skelbta, kad Pixie turtas, kai jai sukaks aštuoniolika, gali būti vertas 21 mln. dolerių (po to, kai prekybos centrai „Myer“ sutiko prekiauti jos produktais).

R. Jacenko sako, kad Pixie – verslininkė iš prigimties.
„Žinote, mane labiausiai stebina tai, kad ji tokia maža, o jau tokia puiki verslininkė. Niekada netikėjau, nors ir įtariau, kad jai pavyks. Kai pati buvau keturiolikos, pradėjau dirbti „McDonald‘s“, nes tais laikais tai jau buvo savarankiškumo viršūnė. Mane labiausiai žavi jos noras daryti verslą. Tiesiog suteikiau jai galimybę, bet viską pasiekė pati, o tai man didžiausias atlyginimas“, – sakė R. Jacenko.

2021 metų rugpjūtį Roxy pranešė savo dukrai Pixie ir septynerių sūnui Hunteriui nusipirkusi 267 tūkst. dolerių vertės „Mercedes-Benz“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)