Nepavydėtinoje situacijoje atsidūrusi moteris tvirtina nežinojusi, ką daryti ir kaip jaustis, kai tapo akivaizdu, kad jos drabužis – įžūlus akibrokštas, tačiau ji teisinasi nežinojusi, kur vyksta, nes draugė jai nepranešė, kad kviečia į vestuves.

Pasak moters, atostogų į salą prie Teksaso valstijos krantų kartu su bičiuliu išvykusi draugė pasikvietė ją ir jos vyrą pasisvečiuoti. Ta proga pažadėjo surengti šventę, rašo mirror.co.uk.

Kvietimas į šventę buvo papildytas vienu konkrečiu prašymu – apsirengti taip, kaip buvo apsirengusi per kažkada švęstą jubiliejų. Ši pastaba galėjo būti ženklas, kad šventė rengiama ypatinga proga, todėl reikėtų pasipuošti.

Moteris priėmė kvietimą su džiaugsmu, tačiau, kadangi neseniai buvo susilaukusi kūdikio ir jos kūno formos dar nebuvo susitraukusios iki mergautinių matmenų, įsibrauti į mažą juodą ir atvirą suknelę, kurią vilkėjo per jubiliejų, buvo sudėtingoka, todėl ji nutarė, kad nieko nenutiks, jeigu į pageidavimą dėl aprangos neatsižvelgs, ir pasirinko dailią, nėriniais puoštą, tačiau baltos spalvos suknelę...

„Atvykusi iš karto supratau, kad šventės užmanyme glūdi siurprizas ir kad tas siurprizas – tai vestuvės. Į paplūdimyje surengtas iškilmes draugė tebuvo pakvietusi vos 20 sau brangių žmonių“, – pasakoja moteris platformoje „Reddit“.

„Mane išvydusi draugė pakraupo. Aš taip pat netekau amo. Žinoma, nebuvau atsivežusi jokios kitos suknelės, be to, tikrai nebuvo laiko vykti apsipirkti. Deja, manęs laukė dar vienas siurprizas. Pasirodo, draugė numatė man pirmosios pamergės vaidmenį. Tuoj pat pasakiau, kad geriau nebūsiu pirmąja pamerge, be to, galiu apskritai nedalyvauti vestuvėse. Vis dėlto šį sumanymą draugė atmetė.“

„Nors pati nutarė nepriimti mano pasiūlymo, vėliau apkaltino mane, kad sugrioviau jos vestuves, nes nesivadovavau instrukcijomis ir nepranešiau, kad vilkėsiu kitaip nei nurodyta.“

„Beliko pasakyti, kad gailiuosi, jog vestuvės buvo sugadintos, tačiau suabejojau, ar taip nutiko dėl mano kaltės. Galų gale, ji juk turėjo pasakyti, kur esu kviečiama.“

„Reddit“ auditorija suskubo pareikšti, ką mano apie tokią situaciją.

„Liūdna, kad draugė mano, jog dėl baltos tavo suknelės visa vestuvių šventė buvo sužlugdyta. Manau, vestuvės sužlugdomos tuo atveju, jei į jas neatvyksta jaunikis. Bet jiedu laimingai susituokė ir, jeigu taip, tu nieko nesugadinai“, – išdėstė viena komentatorė.

Kita pareiškė mananti, kad jei siurprizus mėgstanti nuotaka yra tikra bičiulė, šis epizodas, net prisimintas po daugybės metų, galėtų būti priežastis nuoširdžiai pasijuokti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)