Brittany Allyn atskleidė, kad 2022 metais nuvyko į Londoną ir užsišaldė savo kiaušialąstes, o tuomet užsisakė atostogas Prancūzijoje ir Italijoje, praneša „Jam Press“.

Nuo to laiko B. Allyn gyvena puikų vienišės gyvenimą, rašo nypost.com.

„Manau, kad visiems būna dienų, kai jie trokšta tos stiprios romantikos, bet dažniausiai nejaučiu jokio spaudimo ištekėti, – viename „Youtube“ vaizdo įraše sakė B. Allyn. – Kartą girdėjau citatą, kad jei sulaukęs 50 metų susituoksi su savo gyvenimo meile, su tuo žmogumi išbūsi 30 metų“.
Brittany Allyn

„Mano ilgiausi santykiai truko maždaug penkerius metus, ir jie atrodė amžini, todėl 30 metų su gyvenimo meile mane labai džiugina, aš niekur neskubu“, – tęsė influencerė.

Pasak B. Allyn, tokį požiūrį į gyvenimą ji paveldėjo iš savo tėvų.

„Mano tėvai tikrai mane labai palaikė. Jie buvo realistai ir man sakydavo: „Britt, mes norime, kad tu gyvenime patirtum viską, ir gyventum smagiai“, – teigė B. Allyn.

Pasak jos, tėvai jai sakė: „Santuoka yra nuostabus dalykas. Vaikai būna nuostabūs. Tačiau tai nėra tas tobulas sprendimas, ir gali būti tikrai sunku, ne visiems pasiseka sudaryti tobulą santuoką ar, žinai, susilaukti tobulų vaikų“.
Brittany Allyn

Influencerės teigimu, tėvai skatino ją gyventi visavertį gyvenimą.

Nepaisant to, kad B. Allyn patinka jos dabartinis gyvenimas, iš Sietlo kilusi moteris neišvengia nerimo dėl visuomenės spaudimo.

„Būdama 20 metų galvojau visiškai kitaip, norėjau būti namie sėdinti mama, – prisipažino B. Allyn. – Buvau įsimylėjusi vaikiną, kurį pažinojau iš vidurinės mokyklos, ir maniau, kad „mes gyvensime tame pačiame mieste, susituoksime ir iki 27 ar 30 metų susilauksime vaikų“, o aš galėsiu užsiimti keliais pašaliniais projektais“.

„Ketinau būti tik mama ir niekada neišvykti iš Sietlo, bet suėjus 25 metams, mes išsiskyrėme ir aš pasukau visiškai kita kryptimi, – tęsė B. Allyn. – Manau, kad ji būtų sužavėta ir manytų, kad labai puiku, jog viskas išėjo priešingai – viskas, kas, tavo manymu, turėjo įvykti, iš tikrųjų neįvyks“.

Po išsiskyrimo B. Allyn šovė mintis, kad medaus mėnuo neturėtų būti skirtas tik susituokusioms poroms.

„Troškau aplankyti daugybę vietų, bet vis laukiau to tobulo partnerio, tobulų santykių, – pasakojo B. Allyn. – Viena iš jų buvo Pietų Prancūzija, taip pat Venecija, Italija, pasiplaukiojimas gondola, safaris Afrikoje. Dabar, kai tuoj užbaigsiu ketvirtą dešimtį metų, pagalvojau, palaukite, ko aš laukiu?“
Brittany Allyn

Nuo tada, kai viena išvyko į medaus mėnesį, B. Allyn pradėjo pasakoti apie savo keliones socialinėje žiniasklaidoje ir tapo įkvėpimo šaltiniu kitoms vienišoms moterims.

„Žmonėms tikrai patiko šis turinys. Sulaukiau kone tūkstančio žinučių, jog kitos moterys taip pat pradėjo planuotis „solinius medaus mėnesius“, – džiaugėsi B. Allyn. – Buvo tikrai šaunu žinoti, kad tai įkvėpė moteris keliauti vienoms, ir galiu pasakyti, kad jos dėl to nesigailės“.

„Tai toks sustiprinantis jausmas žinoti, kad buvau drąsi, kad padariau kažką dėl savęs. Žinote, esu įdomus žmogus, kuris nori tyrinėti pasaulį, – tęsė B. Allyn. – Kai pradedi, baimė po truputį dingsta. Sukūriau keletą vaizdo įrašų, kurie, tikiuosi, padės moterims įveikti visus solinės kelionės niuansus, pavyzdžiui, kaip vakarieniauti vienai“.
Brittany Allyn

Nors B. Allyn į viską žvelgia pozityviai, jos vaizdo įrašas vis dėlto sulaukė interneto trolių kritikos.

„Tai visada būna tik atsitiktiniai vyrai, kurie tampa troliais, ir aš sakau, kad jei jiems neaišku, jei šis puslapis skirtas ne jiems, prašau jų išeiti, – teigė B. Allyn. – Aš neprašau jų dalyvauti šiame pokalbyje, bet visuomet komentuoja mizoginiški, nesaugumą jaučiantys vyrai“.

Tačiau dažniausiai, B. Allyn teigimu, jos puslapis yra pozityvi vieta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją