Tiesa, daugeliui kėlė nerimą tėvo elgesys su sūnumi. Mažuoju Herakliu pramintas kultūristas buvo verčiamas valgyti salotų gūžes, o tėvas priešais jį nesivaržydamas valgydavo picą.

Šiuo metu R. Sandrakui – 30 metų. Būdamas 8 metų raumeningas vaikas pelnė stipriausio berniuko pasaulyje titulą. Jis aktyviai treniruodavosi sporto salėje (galėdavo pakelti tris kartus už save didesnį svorį), lankė karatė.

Ričardas gimė Ukrainoje, užaugo Pensilvanijoje, Amerikoje.

Berniuko tėvas Pavelas stipriai susipyko su treneriu, agentu Franku Giardina, kuris teigė, kad tėvo elgesys su sūnumi yra praktiškai nusikaltimas. Po kaltinimų Pavelas pagrasino nužudyti Franką.

Neseniai „YouTube“ kanale „History Rewind“ rodytoje dokumentikoje atskleista, kaip griežtai tėvas elgdavosi su sūnumi: „Jam neleisdavo valgyti to, ką valgė kiti, tėvai buvo sudarę griežtą mitybos planą. Berniukui leido valgyti tik vaisius, daržoves ir liesą mėsą. Jei išalktų tarp valgymų, jis galėjo suvalgyti salotų. Deja, pats Pavelas nesilaikė nuoseklaus mitybos plano ir dažnai valgydavo picą sūnaus akivaizdoje.“

Nepaisant sklandžiusių įtarimų, Ričardas sakė, kad jo niekas nevertė daryti to, ko nenorėjo.

Jis yra teigęs: „Manęs nevertė sportuoti, elgtis prieš savo valią. Tėvai sportuodavo, aš irgi norėjau sportuoti. Tai buvo mano apsisprendimas. Užaugau sportuodamas, niekas nevertė to daryti. Dėl to niekada nebuvo kilę nesutarimų.“

Kaip rašė „The Guardian“, Pavelas galiausiai atsidūrė kalėjime, nes sumušė žmoną.

Ričardas ir iškvietė policiją. Baimindamasis tėvo reakcijos, jis paprašė policininkų atvažiuoti be švyturėlių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją