Nors H. Madison asmeniškai nepažinojo J. Fiore, jos abi buvo įspūdingų formų blondinės kerinčiomis šypsenomis ir XXI a. pradžioje dalyvavo ne vienoje pikantiškoje fotosesijoje, be to, abi patyrė vyrų smurtą, praneša nypost.com.

„J. Fiore istorija yra be galo siaubinga. Jos partneris prieš ją smurtavo ir galiausiai nužudė“, – sakė 43-ejų metų amžiaus H. Madison.

„Aš irgi draugavau su smurtautoju, – tęsė ji, turėdami omenyje anapilin iškeliavusį H. Hefnerį, kuris ją kontroliavo „emociškai“ ir „psichologiškai“ – reguliavo viską nuo plaukų ilgio iki lūpdažio spalvos. – Puikiai ją suprantu.“

H. Madison yra naujo šešių dalių dokumentinio serialo „The Playboy Murders“ vykdomoji prodiuserė ir pati jame nusifilmavo. „The Playboy Murders“ atskleis tragiškas buvusių „Playboy“ zuikučių mirties aplinkybes, įskaitant brutalų J. Fiore nužudymą.

„Vyrai nori susitikinėti su „Playboy“ zuikučiais, nori turėti trofėjų, – teigė H. Madison – Bet paskui pradeda stipriai pavyduliauti.“

J. Fiore užaugo su vieniša mama Lisa Lepore nedideliame Kalifornijos miestelyje Bonny Doon, įsikūrusiame netoli Santa Kruso.

2000 m. 18-os metų amžiaus J. Fiore dalyvavo „Playboy“ viršelio merginos atrankoje. Tąkart sėkmė jai nenusišypsojo, tačiau merginai buvo patikėta vesti renginį „Girls of Playboy Golf“. Po šešerių metų ji buvo paaukštinta pareigose – tapo „Playboy“ renginių koordinatore ir organizuodavo „Playboy“ vakarėlius Los Andžele ir Las Vegase.

Būtent Las Vegase 2009 m. kovo 16 d. ji susipažino su į trečią dešimtį įžengusiu Kanados nekilnojamojo turto vystytoju Ryanu Jenkinsu. Jis ką tik buvo iškritęs iš televizijos kanalo VH1 realybės šou „Megan Wants a Millionaire“, kuriame dalyvavo buvusi „Playboy savaitės kibermergaitė“ Megan Hauserman.

Filmuojant realybės šou, R. Jenkinsas, apsimetęs nekilnojamojo turto magnatu, kurio turto vertė neva siekė daugiau nei 2 mln. eurų, savo meilę M. Hauserman prisiekė parašęs keletą romantiškų laiškų.

Dokumentiniame seriale „The Playboy Murders“ M. Hauserman tvirtina, kad realybės šou prodiuseriai ją privertė nutraukti romantiškus santykius su R. Jenkinsu ir pasirinkti kitą gerbėją. R. Jenkinsas jai paskambino po dviejų dienų.

„Man net nespėjus paaiškinti, kas nutiko, jis pareiškė: „Sutikau savo gyvenimo meilę ir vedžiau.“
R. Jenkinsas ir J. Fiore sumainė žiedus Las Vegaso koplyčioje „White Chapel“ kovo 18 d. – mažiau nei po 48 val. nuo susipažinimo. Jis pasipiršo sužinojęs, kad jųdviejų gimtadieniai skyrėsi tik dviem dienomis.

„Šią informaciją jis palaikė lemties ženklu, pamanė, kad sutiko savo išrinktąją ir kad privalo ją vesti, – paaiškino M. Hauserman. – R. Jenkinsas nusprendė, jog jeigu negali vesti manęs, tai ras kitą „Playboy“ modelį.“

Bet jo susižavėjimas J. Fiore turėjo ir tamsiąją pusę.

„Praėjus maždaug mėnesiui po vestuvių, jis pamatė, kaip J. Fiore su kažkuo kalbasi, užpavydėjo ir įstūmė ją į baseiną“, – dokumentiniame seriale atskleidė Buena Park detektyvas Gregas Peltonas.

R. Jenkinsas buvo sulaikytas dėl smurto artimoje aplinkoje ir naktį praleido areštinėje.

Birželio mėnesį jaunavedžiai jau buvo atsidūrę ant skyrybų slenksčio ir praktiškai gyveno atskirai. R. Jenkinsas vėl pradėjo bendrauti su M. Hauserman ir pietų Los Andžele metu paprašė patarimo.

„R. Jenkinsas man prisipažino, kad J. Fiore griauna jo gyvenimą, tačiau taip pat jis negalėjo net pagalvoti, jog J. Fiore jį paliks. Jis tiesiog nemokėjo susitaikyti su atstūmimu“, – prisiminė M. Hauserman.


Paskui R. Jenkinsas išmėgino laimę VH1 realybės šou „I Love Money“ trečiame sezone. Filmavimo metu jo vienintelis tikslas buvo laimėti 250 tūkst. dolerių (233 tūkst. eurų) didįjį prizą. Vyras tikėjosi, kad pinigai padės išsaugoti santuoką su J. Fiore.

„Prodiuseriai man atskleidė, kad jį buvo tiesiog apsėdusi mintis žūtbūt laimėti piniginį prizą, – sakė M. Hauserman. – Be to, jis nuolatos jai skambindavo, norėjo viską žinoti ir kontroliuoti.“
Galiausiai J. Fiore nugalėjo jo atkaklumas.

Rugpjūčio 13 d. ji sutiko kartu su R. Jenkinsu vykti į San Diege rengiamą pokerio turnyrą. Jiedu išsinuomojo kambarį kurorte „L’Auberge Del Mar“. Tos pačios dienos vakare, pokerio turnyro metu, R. Jenkinsas sužinojo, kad J. Fiore slapta rašė žinutes savo buvusiam vaikinui Robertui Hasmanui.

„Atsiųsk lėktuvą manęs pasiimti. Parskraidink mane. Grįžtu į Las Vegasą, kad būčiau su tavimi, su R. Jenkinsu viskas baigta“, – dokumentiniame seriale žinutę atpasakojo tiriamasis žurnalistas Markas Ebneris.

Ši žinutė įsiutino R. Jenkinsą, kilo barnis. 4.30 val. vietos laiku „L’Auberge Del Mar“ vaizdo kameros užfiksavo, kaip paklaikęs R. Jenkinsas vienas grįžta į viešbučio kambarį. Tiesa, anot tyrėjų, paskui jis išėjo iš kambario pro vidaus kiemo duris ir įtempė smarkiai sumuštą J. Fiore į vidų. Kai moteris pabandė iškviesti policiją, R. Jenkinsas ją pasmaugė.

Rugpjūčio 15 d. nuogas ir į gabalus supjaustytas J. Fiore lavonas buvo rastas lagamine, išmestame į šiukšlių konteinerį Buena Park mieste. Tiesa, iš pradžių policininkams nepavyko nustatyti lavono tapatybės, nes trūko dantų ir pirštų. Vis dėlto žudikas pamiršo pašalinti dar vieną dalyką – krūtų implantus, ant kurių skrodimo metu buvo aptiktas unikalus serijos numeris.

Buvo paskelbta tarptautinė R. Jenkinso paieška.

Jam pavyko kateriu priartėti prie Kanados sienos. Kai įtariamąjį sustabdė Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) pakrantės apsauga, jis išlipo į krantą ir miškais pabėgo į Kanadą. Paskui apsistojo motelyje ir rugpjūčio 23 d. pasikorė. Atsisveikinimo laiške jis parašė: „Atsiprašau, kad bėgu nuo atsakomybės.“

H. Madison viliasi, kad tragiškos J. Fiore ir kitų „Playboy“ zuikučių istorijos paskatins žmones labiau užjausti aukas. „Visos dokumentiniame seriale atskleidžiamos istorijos yra nepaprastai įdomios ir žemiškos, jos gali nutikti kiekvienam“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją