Socialiniuose tinkluose pradėjo sklisti žinutės, kuriose teigiama, kad žmonės iš Vilniaus važiuoja į Kauną, kuriame turėtų įvykti R. Williamso koncertas, tačiau stringa autostradoje. Dalinami patarimai į Kauną važiuoti per Kernavę ar Trakus, Birštoną.

Feisbuke pasirodžius nuotraukoms ir perspėjimams, kad formuojasi didelės spūstys, grupėse suskubta perparduoti anksčiau įsigytus koncerto bilietus.

„Parduodu 4 bilietus i Robbie Williams. 2 stovimi, 2 sėdimi. Vieno kaina 95“, „Skubiai!!! 2 sėdimi bilietai balkone i Robbie Williams šiandien 20 val. Žalgirio arena. 140 eur.“, „Parduodu. 1 stovimą bilietą į Robbie Wiliams koncertą. Kaina 85 eur. Kaunas“, „Parduodu 4 bilietus į Robbie Williams, sektorius: 328 eile 11 vieta 6-9, už visus keturis 380 eur“, – rašoma socialiniuose tinkluose.

Delfi anksčiau pranešė, kad bendrasis pagalbos centras informavo, kad penktadienį 14.35 val. skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Grigiškių sen., A1 kelyje, važiuojant nuo Vilniaus Kauno link, neprivažiavus „Emsi“ degalinės susidūrė 2 automobiliai: BMW ir VW.

Priešgaisrinės pasaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad dėl avarijos susidarė didelės automobilių spūstys, kelio danga yra labai slidi. Anot ugniagesių, prispaustų žmonių nebuvo, užsitrenkė ir neatsidarė vienos transporto priemonės durys, žmogus negalėjo išlipti.

Policijos duomenimis, nukentėjo trys vaikai (14 metų, 8 metų ir 13 metų) ir vienas suaugęs žmogus. Visi išgabenti į ligoninę. Į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)