Vestuvių fotografė atskleidė, kad nuotaka užsakė keletą dėžių bulvių košės miltelių kaip pigesnę alternatyvą konfeti, gėlių žiedlapiams ar ryžiams, kurie paprastai barstomi ant jaunavedžių galvų, skelbia dailymail.co.uk.

Anot fotografės, bulvių košės pateko į svečių plaukus ir ant drabužių, kai pigusis „konfeti“ susimaišė su prakaitu ir išlietais gėrimais.

Apie keistąsias vestuves daug kalbame internete, o socialinių tinklų naudotojai tokį nuotakos bandymą sutaupyti vadina „šlykščiu“ ir „siaubingu“. Tiesa, atsirado žmonių, teigiančių, kad tokia alternatyva yra ekologiškesnė.

Prastoms vestuvėms aptarinėti skirtoje feisbuko grupėje fotografė parašė žinutę: „Ir aš žinau keistą istoriją: nuotaka sugalvojo sutaupyti ir vietoje konfeti užsakė greitai paruošiamos bulvių košės miltelių. Galiausiai dėl prakaito ir išpiltų gėrimų visi svečiai buvo padengti bulvių koše.“

Vestuvių fotografė pridūrė, kad bulvių košės buvo ne tik ant žemės, bet ir svečių plaukuose bei ant drabužių, tačiau jie nekreipė dėmesio ir „tęsė linksmybes“.

Internautai pasibaisėjo ir stebėjosi, kodėl nuotaka sumanė vietoje konfeti naudoti bulvių košės miltelius.

„Vestuvių svečiai dažnai daro šią klaidą – konfeti meta ne į viršų, bet tiesiai į jaunavedžius. Meskite į viršų, kad konfeti ilgiau išbūtų ore, tada ir nuotraukos bus gražesnės, – patarė fotografė. – Be to, nėra malonu į veidą gauti ryžių porciją, popierinių lėktuvėlių priekis yra smailus, konfeti kelia pavojų kūdikiams (gali užspringti), o konfeti patrankos yra išties pavojingas daiktas, jeigu atsiduria nepatyrusio asmens rankose. Tegul jas naudoja atsakingi žmonės.“

„Greitai paruošiamos bulvių košės milteliai vietoje konfeti man yra nesuvokiamas dalykas. Ką ji sau galvojo?“ – pasipiktino viena moteris.

„Tiksliai, jau buvau pamiršusi, kad bulvių košė yra pigesnė už konfeti“, – parašė kita.

„Šlykštu! Kažkas visai nepagalvojo apie tai, kas nutinka dehidratuotam maistui, kai jis susimaišo su prakaitu, net jeigu prakaito visai nedaug“, – pastebėjo trečia.

„Kam galėtų šauti tokia mintis? Juk galima tiesiog pūsti muilo burbulus ar mėtyti į orą džiovintus levandų žiedus. Nepamenu, ką naudojome mes. Arba geriau nieko nemėtyti į orą, bet tik jau ne bulvių košę“, – pareiškė ketvirta.

Kai kuriems komentatoriams ši istorija pasirodė juokinga, jie netgi parašė, kad mielai sudalyvautų tokiose vestuvėse.

„Nieko sau. Tai bent žmonių išradingumas“, – nusistebėjo vienas internautas.

„Siaubingas sprendimas, bet užtat smagiai pasijuokiau, ačiū“, – pridūrė kitas.

Taip pat atsirado žmonių, kurie suabejojo šio pasakojimo tikrumu, tačiau vienas asmuo pateikė daugiau informacijos: „Taip, svečiai iš tikrųjų barstė bulvių košės miltelius. Tai nėra pirmas toks atvejis.

Dehidratuotų bulvių nebūtina surinkti kaip popieriaus šiukšlių, jos nekenkia aplinkai ir gyvūnams. Šių vestuvių atveju jaunavedžiai fotosesiją surengė priėmimo metu, o ne po vestuvių, todėl visi ir išsiterliojo bulvių koše.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)