Buvusio „Premier League“ žaidėjo dukra, seniau vadinta „gražiausia pasaulio mergaite“, Paryžiaus mados savaitėje privertė atsisukti ne vieną.

Būdama šešerių, Thylane Blondeau savo nuotraukomis sužavėjo ne vieną modelių agentūrą. Praėjo maždaug penkiolika metų, ir Th. Blondeau jau kaip reikiant įsitvirtinusi mados pasaulyje, reguliariai demonstruoja drabužius madingiausiuose pasaulio miestuose, dalyvauja mados renginiuose ir fotosesijoje, užsiima ir verslu.
Thylane Blondeau

Prieš mėnesį mergina pakerėjo Milano mados savaitės svečius, tačiau pasirodymas Paryžiaus mados savaitėje – kol kas pats įsimintiniausias iš visų.

Paryžiuje Thylane buvo pasipuošusi juodu trumpu sijonu, su savimi turėjo derančią delninę. Mergina nufotografuota Paryžiaus centre.
Thylane Blondeau

Pavasaris į Europą neskuba, tad galima spėti, jog nuogomis kojomis merginai turėjo būti šaltoka. Kitoms nuotraukoms modelis jau pozavo vilkėdama ilgą paltą.

Prieš kelerius metus ji dar buvo žinoma kaip buvusio futbolininko dukra, tačiau dabar laikai pasikeitę: dažniau sakoma, kad P. Blondeau yra Thylane tėtis. Mergina instagrame turi subūrusi net 6,5 mln. sekėjų armiją.
Thylane Blondeau

Dažni pasirodymai mados renginiuose, aistra keliauti ir fotografuotis padėjo Thylane tapti tikra socialinės žiniasklaidos žvaigžde. Be to, nuo ketverių ji dirba modeliu, bendradarbiauja su tokiais mados ženklais kaip „Jean Paul Gaultier“, „Dolce and Gabbana“ ir „L’Oreal.“

Nuo 2018 metų mergina vysto ir savo mados prekės ženklą „Heaven May“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)