Prieš paprašydama savo išrinktojo rankos, ji savo mylimajam pasakė, kad pasipirš netikėtu būdu ir laiku. „Nemėgstu laukti, abu norime santuokos. Tiesiai šviesiai jam pasakiau, kad pasipiršiu. Taip ir padariau.

Pasipiršimas buvo labai asmeniškas, įvyko mūsų namuose po darbo. Jis netgi truputį pravirko. Jam labai patiko, – atskleidė ji. – Paskui pasižiūrėjome mėgstamą serialą, atsigulėme miegoti, o kitą rytą išėjome į darbą. Gal ir nelabai įspūdinga, bet užtat mums ypatinga akimirka.“

Nors poros bičiulių toks elgesys visai nenustebino, kiti tvirtina, kad visgi pasipiršti turėjo stipriosios lyties atstovas, skelbia mirror.co.uk.

„Atsirado žmonių, teigiančių, kad gal man nederėjo pirštis. Jie įsitikinę, kad mano vaikinas jaučiasi pažemintas, tačiau to neparodo, – pridūrė ji. – Kiti galvoja, kad man tiesiog trūko kantrybė laukti, kol jis pasipirš. Nieko panašaus. Pasipiršau, nes norėjome susituokti. Tiesą sakant, jokio pasipiršimo apskritai nereikėjo, nes jau buvome aptarę savo ateitį!“

„Žinau, kad kai kurie vyrai nori pasipiršti. Nieko blogo tame nematau, tiesiog man nė motais, – tęsė ji. – Jeigu mano išrinktasis būtų vienas iš tokių vyrų, neprieštaraučiau, jeigu nuspręstų parodyti iniciatyvą, bet jis ne toks, todėl iniciatyvą parodžiau aš. Mano sprendimas buvo priimtinas mums abiem – juk negali elgtis savanaudiškai ir galvoti tik apie save.“

Platformos „Reddit“, kurioje buvo paskelbta ši istorija, naudotojai išsakė savo nuomonę.

„Nežinau, kodėl žmonės taip išpučia lyčių vaidmenų klausimą, kai tai visiškai ne jų reikalas“, – parašė vienas internautas.

„Aš pasipiršau savo vyrui. Jo brolis iškėlė didžiausią skandalą. Kiti mūsų pažįstami asmenys sureagavo normaliai. Bernvakario metu jo brolis vėl pradėjo priekaištauti, nes nusprendžiau pasilikti savo pavardę. Bet panašu, kad tokie dalykai rūpėjo tik jam. Tiesą sakant, mano svainis yra tikras š***ius. Niekas jo neverčia elgtis taip, kaip pasielgėme mes. Nežinau, kodėl jam tai toks didelis galvos skausmas“, – pridūrė antra naudotoja.

„Aš irgi pasipiršau savo vaikinui, bet jis pasakė „Ne“. Anot jo, aš ne tik pažeminau jo vyriškumą, bet ir atėmiau vienintelį su vestuvėmis susijusį dalyką, kuris buvo jo valioje. Piršimasis yra sena vyriška tradicija. Galbūt reikėtų ją puoselėti“, – pakomentavo trečia.

„Viskas, kas susiję su vestuvėmis, – nuo pasipiršimo iki ceremonijos – turėtų būti tik besituokiančių žmonių reikalas, – pastebėjo ketvirta „Reddit“ naudotoja. – Žmonės neretai kritikuoja kitų vestuves ir santykius. Aš tikriausiai nepasipirščiau savo vaikinui, bet džiaugiuosi, kad tu tai padarei ir kad viskas baigėsi laimingai.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją