Pagal JAV koledžų ir universiteto sporto organizacijas vienijančios organizacijos NCAA taisykles, JAV nacionalinės komandos žvaigždei nebuvo leidžiama uždirbti pinigų, naudojantis šlove internete.

Bet 2021 m. pasikeitus taisyklėms, dabar studentams leidžiama užsidirbti pinigų, pasitelkus savo įvaizdį ir vardą. Todėl Olivia pasirašė sutartį su talentų agentūra „WME Sports“ ir ėmė bendradarbiauti. Mergina renkasi, su kokiomis kompanijomis bendradarbiauti, šiaip ar taip, kaip skelbia „New York Post“, ji jau uždirbo daugiau nei milijoną dolerių.

Interviu „New York Post“ Olivia teigė: „Noriu būti pavyzdys jaunoms merginoms. Noriu rodyti sektiną pavyzdį, noriu skleisti žinią, kad esame ne vien tik sporto šakos atstovai. Man tai labai svarbu. Nespaudžiu savęs, nelyginu su kitais. Gyvenu savo gyvenimą, ir tai yra nuostabu. Šiuo metu stengiuosi išlaikyti pusiausvyrą tarp mokyklos, socialinių tinklų ir gimnastikos – tai svarbiausi prioritetai mano gyvenime.“

Viena trenerė pavadino žingsniu atgal merginos 2 mln. dolerių turtą, kurį ji sukaupė bendradarbiaudama su įvairiais užsakovais ir būdama socialinių tinklų garsenybe.


Tara VanDerveer teigė: „Kartais gyvename tarsi švytuoklė – tarkime, žengiame du žingsnius pirmyn, vieną atgal. Stengiamės pasinaudoti visomis progomis, žaisti, turėti išteklių, patalpas, trenerius – viską, kol reikia olimpinio kalibro sportininkams. Tai – žingsnis atgal.


Bet Oliviai tai nė motais. Ji turi 7 mln. sekėjų tiktoke ir 3 mln. sekėjų instagrame ir nevengia pasidalinti su gerbėjais akimirkomis iš prabangaus gyvenimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)