Instagramo naudotoja Sarah savo 49 tūkst. sekėjų paviešino viloje padarytą vaizdo įrašą, skelbia dailystar.co.uk. Filmuotoje medžiagoje matyti Diagono alėja, skraidanti mašina ir kambariai, primenantys knygose aprašytas burtininkų mokyklos patalpas.

„Kai pagaliau gauni laišką iš Hogvartso. Stebuklingiausi potyriai, kokius tik teko patirti naudojantis „Airbnb“ paslauga! Man ir 17 kitų Hario Poterio gerbėjų labai patiko“, – parašė ji.

Tai tobula vieta visiems, svajojantiems apsilankyti Hogvartse. Aštuonių miegamųjų viloje vienu metu gali apsistoti 18 žmonių. Visi kambariai įrengti knygų apie H. Poterį tematika. Viename iš jų stovi Hogvartso ekspreso įkvėpta lova, kitas primena Dumbledore’o kabinetą, įskaitant fenikso Fawkeso statulą. Taip pat rasite kambarių, įrengtų kaip Varno Nago koledžo mokinių salė ar Grifindoro bokštas. Švilpynės ir Klastūnyno koledžų kambariai irgi turi savo atitikmenis.


Taip pat yra traukinio vagonas, kuriame įrengtos dvi dvigulės lovos, idealiai tinkančios vaikams, o po laiptais slepiasi bufetas su lova ir televizoriumi. Visoje viloje netrūksta įvairiausių daiktų iš H. Poterio visatos. Tualetai papuošti gyvatėmis, pelėdomis ir netgi vitražine undinėle – visai kaip prefektų tualete Hogvartse, kuriuo H. Poteris pasinaudoja knygoje „Ugnies taurė“.

Ištaigingame poilsio kambaryje yra židinys ir keletas raudonų kušečių, išmargintų turkišku raštu, taip pat narvas su knyga „Monster Book of Monsters“ bei Paskirstymo Kepure. Taip pat viloje rasite visiškai įrengtą nemažą virtuvę ir didelį medinį valgomąjį stalą su virš galvos „pakibusiomis“ žvakėmis, o atsipalaiduoti galėsite Ronio Vizlio skraidančiame automobilyje „Ford Anglia“.

Antrame aukšte esančiame lofte jūsų laukia Diagono alėja, kur įsikūrusi Ollivanderio burtų lazdelių parduotuvė, galima pasimėgauti sviestiniu alumi ir apžiūrėti vitrinose išdėliotus muliažus. Be to, šiame aukšte yra ir žaidimų kambarys su televizoriais, amerikietiškojo biliardo, stalo futbolo ir stalo ledo ritulio stalais, įrengtas kaip kvidičo aikštelė.

Lauke yra didžiulė šachmatų lenta, tad galėsite pažaisti šachmatais kaip Ronis, baseinas ir kepsninė. Portale „Great Escape Villas“ ši vila apibūdinta taip: „Prieškambaryje esantis židinys – pirmasis magiškas akcentas. Virtuvėje netrūksta medienos ir akmenų, kad pasijustumėte kaip tikroje pilyje. Ilgas medinis stalas net paprastus pietus pavers iškilminga puota, o šeimos nariai ir bičiuliai turės ką prisiminti.“

„Sietynai ir blyksinčias žvakes primenantys šviestuvai – tik keletas smulkiausių detalių, padedančių pasinerti į magišką atmosferą. Svečiai pasijus tarsi laiko mašina sugrįžę į viduramžius.“

„Antras aukštas irgi privers aiktelėti iš nuostabos. Laiptai virsta pilims būdinga perėja, vedančia gilyn į burtininkų pasaulį. Efektą sustiprina judantys paveikslai ir kalbantys vaiduokliai.“

„Viršuje rasite unikalią burtininkų alėją. Pasiruoškite įvairiausioms spalvoms, formoms ir pojūčiams.“
Saros paskelbtas vaizdo įrašas netrukus žaibiškai išpopuliarėjo.

„Dievulėliau, svajonės vis dėlto pildosi. Mielai apsistočiau tik su savo trimis šeimos nariais mažiausiai savaitei, kad kiekvieną naktį miegotume vis kitame kambaryje“, – parašė vienas sekėjas. Kitas pareiškė, jog vila atrodo „nuostabiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją