Stulbinamas moters, vardu Sidney Beckles, panašumas į M. Markle į akis pradėjo kristi tada, kai aktorė pradėjo susitikinėti su būsimu savo vyru princu Harry, rašo nypost.com.

S. Beckles juokauja, kad dėl garbingo M. Markle antrininkės titulo netenka sulaukti nei reveransų, nei ypatingos pagarbos ženklų. Kartais, deja, nutinka atvirkščiai.

21-ų metų moteris dėl panašumo į puikiai žinomą damą sulaukia ne vien komplimentų. Jai, deja, tenka atlaikyti ir kasdienius pykčiu bei pagieža atsiduodančius komentarus, kuriuos veikiausiai reikia suprasti kaip netiesioginę M. Markle adresuotą kritiką.

Ir ko tik žmonės neprirašo! „Ji tikras blogis“, „Jokiu būdu nesididžiuočiau tokiu panašumu“, „Vargšelė. Juk žmonės dabar manys, kad tu taip pat melagė.“ Tai tik keli pavyzdžiai iš internetu atplūstančio kandžių pastabų srauto.

„Tikrasis tos neapykantos objektas yra M. Markle ir dažnas nepraleidžia progos pasakyti, kaip krimstųsi, jei būtų į ją panašus“, – sakė S. Beckles.

Laimei, ne visi komentarai tokie baisūs.

„Paprastai tenka išgirsti ką nors gero. Internetu gaunu tokių komentarų kaip „O, maniau, kad čia Meghan Markle“ arba „Atrodai visai kaip Meghan Markle, o ji graži“. Taip žmonės kalba ir bendraudami tiesiogiai“, – prisipažįsta S. Beckles.


Taigi, nors socialiniuose tinkluose pasitaiko užgauliojimų, realiame gyvenime nieks nė nebando tyčiotis.

Panašumas į garsenybę, žinoma, turi savų pliusų. Pavyzdžiui, baruose į M. Markle neįtikėtinai panaši moteris neretai vaišinama nemokamais gėrimais.

„Aš ir mano draugai kartais pavaišinami gėrimais, nes žmonės kažkodėl mano, kad aš kažkaip susijusi su M. Markle. Tai, žinoma, šiek tiek juokinga“, – sako S. Beckles.

Nors daugelis tvirtina, kad S. Beckles yra veidrodinis M. Markle atspindys, ji pati taip nemano.

„Gal atitinkamai pasisukusi ir išsitiesinusi plaukus aš ir esu į ją panaši, bet šiaip pati taip nemanau. Galbūt panašūs tam tikri bruožai, ypač šypsena“, – svarsto S. Beckles.

„Nuomonę, kad esu panaši į M. Markle, laikau komplimentu, nes toji moteris nuostabi“, – pridūrė S. Beckles.

Socialiniame tinkle „TikTok“ S. Beckles paviešino keletą nuotraukų, kuriose, jos galva, ji iš tikrųjų panaši į Sasekso kunigaikštienę.

„Kadangi visi sako, kad esu panaši į Meghan Markle, noriu pademonstruoti kelias nuotraukas, kuriose ir pati įžvelgiu tą panašumą“, – pakomentavo ji vaizdo įrašą, peržiūrėtą daugiau nei 654,5 tūkst. kartų ir surinkusį daugiau nei 73 tūkst. teigiamų įvertinimų.


Štai kaip internautai pakomentavo vaizdo įrašą, kuriame M. Markle nuotraukos mainosi su S. Beckles asmenukėmis: „Net ir nepaskaičius, kas parašyta, iš karto aišku, kad tu nesiskiri nuo Meghan Markle“, „Iki susitikimo 10-ajame „Karūnos“ sezone“, „Esi tikra, kad nebuvote atskirtos, kai gimėte? Jūs juk dvynės“, „Jau maniau, kad tai JI prisijungė prie „TikTok“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją