G. Roberts, kuri ir taip išgyveno emocijų kalnelius vien nuo minties apie šuolį, iš karto pravirko. Tačiau M. Watsonas, bandydamas užmauti žiedą ant savo naujosios sužadėtinės piršto, staiga paleido jį iš rankų ir numetė nuo tilto.

„Ji taip nustebo, bet kai žiedas nulėkė į prarają, ją ištiko šokas“,– „Carters News“ pasakojo M. Watsonas. Visas sužadėtuvių procesas buvo įamžintas vaizdo įraše, kuris pirmą kartą „Instagram“ tinkle pasirodė 2022 metų gruodžio 29 dieną ir dabar plinta tarsi virusas, rašo brides.com.

Nors tuo momentu G. Robertson buvo sugniuždyta, ji nežinojo, kad spindintis žiedas, su kuriuo piršosi M. Watsonas, iš tikrųjų buvo netikras.

„Klūpėdamas ant vieno kelio apsimečiau, kad esu ne ką mažiau priblokštas, bet iš tikrųjų žinojau, kad tai buvo netikras žiedas, ir aš tenorėjau iškrėsti jai pokštą, nes ji žino, kad mėgstu išdaigas“, – juokėsi M. Watsonas.

Kadangi jo būsimoji sutuoktinė prieš šuolį ir taip buvo nervinga, prarastas žiedas sukėlė jai dar daugiau emocijų. Tačiau M. Watsonas ilgai jos nekankino.

„Norėjau, kad ji būtų susijaudinusi iš laimės ir nustebusi, o ne sukrėsta ir nusiminusi, todėl greitai iš darbuotojų paėmiau tikrąjį sužadėtuvių žiedą ir ištaisiau padėtį“, – prisipažino M. Watsonas.


Pasak jo, išvydusi antrą – tikrąjį – žiedą, jo būsimoji žmona greitai perkando pokštą.

„Galiausiai ji nusiramino, – pasakojo jis. – Aš jai deramai pasipiršau, o tada nušokome su gumomis nuo tilto. Krisdami žemyn, jau suplanavome savo vestuvių datą“.

Pora nusprendė, kad santuokos įžadus duos 2023 metų rugsėjį. M. Watsonas nebuvo vienintelis, kuris žinojo, kad „netyčia“ išsprūdęs žiedas yra netikras. Apie sumanytą išdaigą buvo įspėtas visas personalas.

„Kai galutinai pasipiršau, visi pradėjo džiugiai ploti, netgi darbuotojai apačioje, suradę netikrą žiedą, – pasakojo būsimasis jaunikis. – Mes tikrai nesame tokių adrenalino pramogų gerbėjai, tačiau norėjome kartu atlikti kažką panašaus, todėl užsisakėme šuolį su gumomis“.

Pora susitikinėja mažiau nei metus, tačiau M. Watsonas atskleidė nebenorėjęs ilgiau laukti, kol G. Roberts taps jo žmona.
„Manau, kad tai taip pat prisidėjo prie šoko, bet jaučiau, kad elgiuosi teisingai“, – sakė jis.

G. Roberts pripažino, kad tikrai nesitikėjo tokio įvykių posūkio.
„Nežinojau, kas vyksta, tiesiog dairiausi nuo platformos, galvodama, kaip man išsisukti nuo šuolio, – pasakojo ji. – Pamačiau, kad vienas iš darbuotojų pradėjo mane filmuoti, ir pagalvojau: „Ką jis daro?“ Tuomet išvydau Marcą, atsiklaupusį ant vieno kelio. Buvau priblokšta, ypač dėl to, kad jis nusprendė tai padaryti būtent šioje vietoje. Jis visada sugeba pasielgti labai išradingai!“

Nors G. Roberts nuoširdžiai patikėjo, kad sužadėtuvių žiedą ji prarado visiems laikams, ji sakė pastebėjusi, kad darbuotojai vis dar šypsojosi.
„Likau šiek tiek sutrikusi ir nesupratau, kas vyksta, – prisiminė ji. – Gana garsiai grojo muzika, be to, neprigirdžiu viena ausimi, todėl man buvo sunku susigaudyti. Tačiau tuomet jis ištraukė tikrąjį žiedą. Turėjau susiprasti, ką jis planuoja, nes važiuojant pirmyn jis elgėsi gana keistai. Ir po viso šito mes nušokome!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją