Panirusį Edgaro Garay kūną pirmadienį, sausio 30 d., rado Puerto Riko pagalbos tarnybos narai. Jis nukirto nuo pakrantės uolos netoli švyturio, esančio kvartale Cabo Rojo, skelbia nypost.com.

27-erių metų amžiaus vyras lankėsi pietvakarinėje pakrantėje. Jį gyvą paskutinį kartą matė 15.37 val. vietos laiku netoli uolos krašto, nurodė Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) pakrantės apsaugos darbuotojai.

E. Garay brolis Carlosas televizijos stočiai WTHR papasakojo, kad E. Garay ant uolos buvo su pusbroliu, kuris ne kartą jį įspėjo nesiartinti prie uolos krašto.

„Mano brolis turi „TikTok“ paskyrą ir mėgo joje skelbti vaizdo įrašus, – sakė C. Garay. – Deja, filmuodamas dar vieną įrašą pernelyg prisiartino prie uolos krašto.“

Anot C. Garay, jo brolis buvo aptiktas povandeniniame urve. E. Garay krisdamas smarkiai susižalojo galvą.

„Išreiškiame nuoširdžiausią užuojautą Edgaro Garay šeimos nariams ir draugams bei meldžiamės, kad rastumėte stiprybės šiuo sunkiu metu ir pajėgtumėte susitaikyti su netektimi“, – pareiškime sakė Pakrantės apsaugos vadas Jose E. Diazas.

„Dėkojame Pakrantės apsaugai, Puerto Riko policininkams ir gelbėtojams, ypač Puerto Riko Ekstremaliųjų situacijų valdymo biuro narų daliniui, kuriam pavyko rasti E. Garay kūną tokioje sunkiai pasiekiamoje ir pavojingoje vietoje“, – pridūrė Pakrantės apsaugos padalinio San Chuane vadas.

E. Garay buvo ieškoma pasitelkus orlaivius, įskaitant sraigtasparnius „Jayhawk“, ir 47 metrų ilgio greitojo reagavimo katerį. Naktį iš sekmadienio į pirmadienį buvo surengta keletas paieškos operacijų, paaiškino Pakrantės apsaugos atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)