47 metų vieniša motina, geriau žinoma kaip „oktomama“, Kalifornijos Orandžo apygardoje išsivedė savo aštuonetuką palenktyniauti kartingais „K1 Speed“ trasoje, o po to visi kartu valgė picas, rašo dailymail.co.uk.

Sustoję šalia savo garsiosios mamos, vaikai šypsodamiesi laikė auksinius balionus, iš kurių sudėliojo žodį „BIRTHDAY“ ir, vilkėdami laisvalaikio drabužiais, pozavo lauke nuotraukoms.

N. Suleman turi dar šešis vyresnius vaikus, kurie nesifotografavo, taigi ji yra iš viso keturiolikos vaikų mama.

Iš pasididžiavimo švytėjusi N. Suleman vilkėjo žiemišką kaštoninės spalvos golfą ir mūvėjo juodomis kelnėmis, o savo varnos juodumo plaukus buvo susipynusi į kasą.

Aukštai virš galvos ji taip pat laikė puokštę blizgančių sidabro spalvos balionų.

Iš Kalifornijos Fulertono miesto kilusi moteris pozavo kartu su visais aštuoniais savo vaikais, šventusiais 14-ąjį gimtadienį, o paskui taip pat sėdo į kartingą, jog kartu su savo atžalomis palenktyniautų trasoje.

Vaikai, kurie popietės pramogoms buvo apsirengę laisvalaikio drabužiais, laikė rankose auksinius raidžių formos balionus, iš kurių sudėliojo žodį „BIRTHDAY“ (angl. „Gimtadienis“).

Pasivažinėjus kartingais, mama visus vaikus pavaišino pica.

Los Andželo gyventoja pirmą kartą išgarsėjo 2009 metais, kai jau turėdama šešis vaikus, susilaukė aštuonetuko.

Pirmąjį vaiką – sūnų – N. Suleman pagimdė 2001 metais, o 2002-aisiais susilaukė dukters.

N. Suleman tęsė dirbtinio apvaisinimo procedūras, po kurių sekė dar trys nėštumai, padovanoję jai dvynukus, dar vieną sūnų ir vieną dukterį.

Po to jai gimė aštuonetukas. Visus 14 vaikų ji augina trijų miegamųjų kambarių namuose Kalifornijos Orandžo apygardoje.

Praėjusiais metais per 13-ąjį aštuonetuko gimtadienį ji negailėjo gerų žodžių savo vaikams.

„Jūs visi augate vienais mandagiausių, kukliausių, dėkingiausių ir labiausiai mylinčių žmonių, kokius kada nors pažinojau“, – rašė N. Suleman.

„Kiekvienas iš jūsų pasižymite retomis ir unikaliomis savybėmis ir esate kitokie nei visi kiti jūsų amžiaus vaikai, ypač dabartinėje mūsų visuomenėje“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją