Žiūrovai plūdo į šio konkurso organizatorių paskyrą socialiniame tinkle „Twitter“ komentuoti vaizdo įrašo, kuriame rusė pasirodo vilkinti suknelę, pavadintą „Rusijos imperijos karūna“.

Rusija dalyvauja? Kaip tai įmanoma?“ – piktinosi žiūrovai.

„Šis ir taip pataikūniškas konkursas nenusiplaus gėdos. Teroristinė šalis Rusija neturėtų dalyvauti jokiuose tarptautiniuose renginiuose. Kas toliau? Ar ISIS turi dalyvę „Mis Visatos“ konkurse?“, – niršo internautai.

Interneto vartotojai komentaruose taip pat skelbė ironiškus koliažus su Rusijos atstove. Viename iš jų rusų gražuolė pavaizduota ant kruvino podiumo šalia buitinės technikos, kurią rusų okupantai sprukdami grobė iš ukrainiečių namų.

„Mis Genocidas 2023“, – taip pavadintas dar vienas internete pasirodęs koliažas, kuriame šalies agresorės atstovė pavaizduota 2022 metų kovo mėnesį Rusijos pajėgų susprogdinto Mariupolio teatro fone.

Podiumu žingsniuojančios rusės atvaizdas taip pat buvo įklijuotas į nuotrauką, kurioje įamžinta Kramatorsko geležinkelio stotis, kurią 2022 metų balandžio mėnesį nuniokojo Rusijos paleista raketa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją