Sekmadienį, kai Argentinos rinktinė šventė pergalę Pasaulio futbolo čempionate, dėl L. Messi galvą pametusi turtingų formų savininkė neturėjo galimybės prisijungti prie savo paskyros socialiniame tinkle „Instagram“.

Brazilų kilmės modelis nepraleidžia progos pabrėžti ir pademonstruoti, kad yra karščiausia Argentinos komandos fanė, taigi, nekeista, kad visą pastarąjį mėnesį, naudodamasi „Instagram“, ji afišavo savo grožybes, taip reikšdama palaikymą Katare dėl čempionų vardo kovojančiam L. Messi ir jo komandai. Deja, visos įdėtos pastangos atsigręžė prieš ją, rašo „The Daily Star“.

Per keletą pastarųjų savaičių S. Cortez be galo išpopuliarėjo – menkai tepridengto jos kūno nuotraukos internete sulaukė milžiniško dėmesio, bet „Instagram“ pritaikytas draudimas atėmė iš gražuolės galimybę tradiciniu Miss BumBum stiliumi atšvęsti Argentinos triumfą.

„Mano paskyra išjungta. Veikiausiai todėl, kad „Instagram“ nusiteikęs prieš Argentiną – štai kodėl ji neveikia“, – pasiskundė S. Cortez „Twitter“ žinute, įkelta tuoj pat po rungtynių.

S. Cortez įkėlė ir „Instagram“ atsiųstą pranešimą, informuojantį apie paskyros arba per ją vykdomos veiklos neatitikimą nustatytų gairių dėl seksualinio turinio skelbimo.

Pranešime buvo nurodyta, kad jos paskyra nebepasiekiama ir jos nebus įmanoma nei peržiūrėti, nei naudoti. Tiesa, vėliau buvo suteiktas 30 dienų terminas užginčyti pritaikytam sprendimui.

S. Cortez labai atvirai reiškė savo susižavėjimą L. Messi, o visiškai neseniai įkėlė nuotrauką, kuriai pozavo kūną išsidažiusi balta ir mėlyna spalvomis ir ant nugaros užsirašiusi garbinamo futbolininko pavardę.
Per kiek anksčiau šį mėnesį portalui „The Daily Star“ duotą interviu S. Cortez atskleidė, kuo užsiims, kai Pasaulio futbolo čempionatas pasibaigs.

„Iš viso esu pasidariusi septynias tatuiruotes L. Messi garbei, taigi, esu Guinnesso rekordininkė. Kai pasidariau tatuiruotę intymioje vietoje, kai kurie žmonės patyrė šoką, bet pamažu suprato, kodėl jai ryžausi, Dabar ketinu pasidaryti tokią tatuiruotę kaip ant L. Messi kojos – išsitatuiruoti kamuolį ir dešimtą numerį“, – sakė S. Cortez.

Kiek anksčiau mergina papasakojo apie patirtį, kurią patyrė su V. Putinu vakarienės metu.

Kalbėdama su „Jam Press“, S. Cortez sakė: „Jis (aut. past. Putinas) suspaudė man ranką ir keletą minučių žiūrėjo į mane, o tai mane šiek tiek išgąsdino.“ Mergina 2018 metais su V. Putinu susitiko Rusijoje, kur vyko Pasaulio futbolo čempionatas.

Tiesa, moteris Ssiu, tuomet grįšiu. Tada daugiau jo nemačiau. Tačiau šiandien esu tikra, kad Maskvoje man buvo iškilęs pavojus. Putinas pasirodė esąs tikras smurtinis psichopatas, paskelbęs karą Ukrainai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją