„TikTok“ ir „YouTube“ turinio kūrėja Jackie Aina iš JAV įsigijo riboto leidimo Advento kalendorių „La Collection Privee Christian Dior“ ir pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksavo, kaip atidaro vieną iš 24 stalčiukų, rašo dailymail.co.uk.

Pirmomis dienomis kalendoriaus savininkai galėjo rasti miniatiūrinių šio prekės ženklo muiliukų, kvepalų buteliukų ir kvapiųjų žvakių.

Tačiau šeštoji diena šokiravo 35-erių metų J. Ainą, kai paaiškėjo, kad jos stalčiuke slėpėsi sidabrinis dangtelis nuo ankstesnės dienos žvakės.

Atidarydama dėžutę Jackie sakė: „Štai didesnis stalčiukas, dėžutė nr. 6... Oi, [tai] kažkas blizgaus“.


Iš jos lūpų pasigirsta nusivylimo atodūsis, kai paaiškėja tikroji sidabrinio diskelio paskirtis.

„Och, mergaite, manau, kad tai žvakės dangtelis? Hmm, gerai“, – pasakė ji ir nervingai nusijuokė, prieš uždėdama dangtelį ant žvakės.

„Žvakės dangtelis... Kad ir ką tai reikštų“.

Pirmadienį Jackie paskelbė dar vieną vaizdo įrašą, kuriame toliau atidarinėjo kalendorius stalčiukus – ir atskleidė, ką apie jį galvoja.

„Kol kas turiu pasakyti, kad turime tai, ką turime, bet jis nėra itin puikus“, – pripažino ji.

11-ą Advento dieną ji taip pat rado dar vieną žvakę, ir daugelis jos sekėjų baiminosi, kad kitame stalčiuke gulės dar vienas dangtelis.

Jackie taip pat atkreipė dėmesį, kad keturios dovanėlės – miniatiūriniai kvepalų buteliukai – neturėtų būti įtraukti į šį kalendorių.

„Neketinu meluoti, bet šie kvepaliukai net nesiskaito, nes, nepaisant nuostabaus aromato, jie būna dovanojami nemokamai, jei perki svetainėje Dior.com“, – pažymėjo Jackie.


Komentaruose „TikTok“ vartotojai niršo, kad žvakės dangtelis buvo įtrauktas į Advento kalendorių kaip atskira dovanėlė.

„PALAUKITE. Atleiskite, bet jūsų žvakės dangteliui jie skyrė visą Advento kalendoriaus dieną“, – stebėjosi vienas asmuo.

Kitas pridūrė: „Ach, „Dior“, mes tikėjomės daugiau – tiesiogine prasme“.

Trečiasis rašė: „Ši moteris už 3286 eurų nusipirko „Dior“ Advento kalendorių, ir jūs man norite pasakyti, kad vieną dieną stalčiuke buvo žvakė, o KITĄ dieną – TOS žvakės dangtelis. Tai taip paika“.

„Dior“ dangtelis mane giliai įžeidė. Tai siaubingai nenormalu“, – prisipažino kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją