Paauglystėje moteris klausė daug roko muzikos, labai domėjosi gotų kultūra, mokykloje nuolat sulaukdavo kritikos dėl netinkamos aprangos, tačiau tai jos nuo svajonės atrodyti taip, kaip nori, neatgrasė.

„Kažkas man mestelėjo, kad atrodau kaip pripučiama lėlė. Tada supratau, kad viską darau teisingai. Mane tas dirbtinumas labai žavi. Galėčiau netgi pasakyti, kad esu priklausoma, man tų užpildų vis negana“, – sakė ji.


Pirmą kartą lūpų putlinimo procedūrą ji pasidarė sulaukusi pilnametystės. Rezultatas taip patiko, kad pas specialistą sugrįždavo kas tris mėnesius. Devyniolikos jai atlikta krūtų didinimo operacija, dabar užpildai ir botoksas yra reguliarios jos gyvenimo pramogos.

„Greičiausiai žmonės galvoja, kad man trūksta dėmesio. Jeigu būčiau nematoma ir to dėmesio nesulaukčiau, būčiau labai patenkinta. Taigi tiems, kurie į mane žiūri, ir mane teisia, noriu pasakyti, kad geriau lai jie užsiima savo reikalais ir nesikiša į kitų žmonių gyvenimą“, – paaiškino Barbė.


Nors Barbė kaskart ir nerimauja, kad tik procedūra gerai pavyktų, savo gydytoju pasitiki. 28 metų moteris norėtų, kad jos lūpos ir krūtys būtų žymiai didesnės nei dabar.

„Neturiu bėdų dėl distrofijos, matau savo tokią, kokia esu. Žinau, kad mano išvaizda ekstremali, žinau, kad ne visiems patinku, bet pati sau esu labai graži ir patenkinta. Niekada neatsisakysiu tų procedūrų, negaliu be jų gyventi. Esu tiesiog apsėsta. Ir jeigu nereikės liautis, aš ir nesiliausiu“, – sako ji.


Barbė save vadina ir profesionalia „tuštute“, priklauso „tuštučių“ judėjimui. Jis internete aktyvus jau kelerius metus ir propaguoja gana specifinės rūšies supermoteriškumą. Jam prijaučiantys teigia, kad jis padeda susigrąžinti buvimo moterimi galią.

„Supermoteriškumas ir tai, kai į tave gatvėje atsisuka praeiviai, yra geriausias būdas mūsų planetą paversti smagesne ir seksualesne vieta. Tiesiog atrodyti kaip lėlė Barbė man atrodo neįdomu, aš ypatinga, tokia Barbės versija. Štai kodėl gyvenu savo svajone: nors atrodau kaip Barbė, mano gyvenimui prasmė suteikia fetišas.


Tereikia būti sąžininga su savimi ir kitais. Išorėje plastikas, o viduj — tikras žmogus. Toks mano šūkis. Turiu pripažinti, kad turėjau užsiauginti storą odą, kad galėčiau taip vaikščioti, nes daugumai vyresnio amžiaus moterų labai nepatinka, kaip atrodau“, – anksčiau yra sakiusi Barbė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)