„Florida for Delray“ pakrančių vandens išteklių valdymo komandoje dirbanti R. Moore kiekvieną mielą dieną susiduria su mirtinai pavojingais padarais, kurių žmonės šiaip jau vengia, bet sako, kad savo darbą tiesiog dievina. Ir tai ne vienintelė jos veikla: mergina dirba ir profesionaliu modeliu, jos instagramo paskyroje daug turinio, susijusio su prabangiais prekių ženklais.

„Žmonės instagrame mėgsta juokauti, kad aš kaip kokia Hannah Montana, nes viešinu, kaip išdarinėju beprotiškus dalykus iki pusės purve, o štai po trumpos pertraukos jau pozuoju prabangiame renginyje su profesionaliu makiažu ir šukuosena, aukštakulniais ir vakarine suknele“, – „Insider“ teigia gražuolė.

Stilinga mokslininkė, nors iš modelio darbo ir užsidirba daug pinigų, sako karjeros galimybes matanti tik pasirinktoje akademinėje veikloje ir priduria, kad žmonėms neretai sunku suvokti, kaip ji gali užsiimti tokiomis skirtingomis veiklomis.

„Kai sužino, kad dirbu tokį rimtą darbą, žmonės iškart persimaino, pradeda vertinti kitaip. Kita vertus, mokslo pasaulyje mano modelio darbas vertinamas palankiai, taigi man keista, kodėl viskas taip, o ne atvirkščiai“, – sako R. Moore. Mergina prisimena, kad modeliu dirbti pradėjo visai atsitiktinai, o vienas svarbiausių jos tikslų buvo paskatinti kuo daugiau jaunų mergaičių domėtis mokslu.

„Egzistuoja tokia nedidelė niša merginoms, kurios gali pozuoti su rykliais ar po vandeniu, taigi mano projektai tikrai įdomūs ir unikalūs. Noriu parodyti kitoms merginoms, kaip šaunu turėtų širdžiai mielą veiklą ir mylėti gamtą“, – teigia R. Moore.

Lapkritį mergina pasidalino nauju vaizdo įrašu apie Mianmaro pitoną, surijusį aligatorių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)