Kasmet „L'Officiel Lithuania“ stilingiausių sąraše – ne tik žinomi, bet ir savo stiliumi išsiskiriantys Lietuvos veidai, nuo scenos, mados, meno iki pramogų pasaulio atstovų. Stilingiausių „L'Officiel Lithuania“ moterų dešimtuke šį kartą išvysite sporto trenerę ir nuomonės formuotoją Indrę Burlinskaitė-Vaisietą, šįmet vestuves atšventusią Astą Manchester, dainininkę Jessicą Shy, TV laidų ir renginių vedėją Indrę Kavaliauskaitę, Gvatemalos Respublikos garbės konsulę ir verslininkę Astą Meschino, nuomonės formuotojas Inidę Jasnauskaitę ir Marią Randers, modelį Dianą Balaišytę, menininkę Katriną Knizikevičiūtę bei stilistę Mildą Metlovaitę.

„Džiaugiuosi matydama tiek daug stilingų Lietuvos merginų ir moterų. Kiekvienos stilius yra unikalus, atspindintis jos charakterį bei asmenybę. Manau, didžiausia sinergija yra tada, kai stilius atskleidžia žmogaus asmenybę ir papildo jos savitumą. Šiais laikais, kai mados tendencijos keičiasi kiekvieną sezoną, labai svarbu atrasti ir pritaikyti tai, kas tinka būtent tau“, – pranešime spaudai sako „L'Officiel Lithuania“ mados redaktorė Irina Sinė.

Stilingiausių vyrų dešimtuke – fotografas Lukas Gricius, grupės „Ba.“ vokalistas Benas Aleksandravičius, dainininkai Vaidas Baumila, Donatas Montvydas, Justinas Jarutis, „WOXX Barbers“ įkūrėjas Raimondas Pasternackis, laidų vedėjas Rolandas Mackevičius, stilistas Vainotas Jakštas, aktorius Audrius Bružas ir plaukų meistras Jevgenijus Trafimovas.

„Visada sakau, kad stilius nėra tik drabužiai. Vien gerai, gražiai ar, banaliai tariant, madingai rengtis neužtenka. Jei žmogus tuščias, neįdomus, nespindi charizma ir neturi, ką pasakyti, renk kuo tik nori, vis tiek nepavyks. Džiaugiuosi, kad kasmet į mūsų stilingiausių sąrašą patenka tikros, ryškios ir išskirtinės asmenybės“, – pastebi „L'Officiel Lithuania Hommes“ vyr. redaktorius Saugirdas Vaitulionis.

Balsuoti už šių metų stilingiausius galima žurnalo interneto svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją