Google Play“ ir „App Store“ jau galima rasti nemokamą „L'Officiel Lithuania“ išmaniąją programėlę, leisiančią ne tik pasiekti „L'Officiel Lithuania“ elektroninį žurnalą iš beveik bet kurios pasaulio vietos, bet ir pamatyti ekskliuzyvinį žurnalo turinį, rašoma pranešime spaudai. Žurnalo elektroninė versija yra patogi skaityti, interaktyvi ir visada po ranka, o iki pat naujų metų e-žurnalas kainuos vos 1,19 Eur.

„L'Officiel Lithuania“ nauja išmanioji programėlė pakvies „apsilankyti“ ir leidinio viduje – dabar vienu paspaudimu galėsite pamatyti, kaip buvo kuriamas žurnalas, jo fotosesijos, išgirsti herojų palinkėjimus ar kitas mintis. Čia kasdien rasite aktualiausias naujienas iš mados pasaulio, naudingus patarimus ir galėsite skaityti žurnalą, kada tik norėsis, o dar patogiau tai, kad žurnalas neužims vietos, nes viskas bus jūsų telefone“, - sako žurnalo kūrėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją