Holivudas neteisingai suprato vampyrus, paskleidęs nuomonę, kad jie negali patekti į žmonių namus ar valgyti česnakų.

Tačiau jie buvo teisūs sakydami, kad vampyrai maitinasi žmonėmis, rašo dailystar.co.uk.


Vampyru save laikantis J. Townsonas jaustis kitaip, nei jo bendraamžiai, pradėjo dar mokydamasis vidurinėje mokykloje.

35 metų autorius, parašęs knygą „Blood and Roses“ („Kraujas ir rožės“), nešioja iltinius dantis ir maitinasi savo merginos energija.

Tačiau jis sako, kad jo gyvenimo būdas nėra toks „monstriškas“, kaip atrodo.

„Vampyrais yra gimstama. Kai kurie žmonės mano, kad jais galima tapti per tam tikrus stimulus ar tam tikras situacijas, bet aš įsitikinęs, kad jais tiesiog gimstama“, – sakė jis.

Tai, kad yra vampyras, Jackas teigia supratęs po to, kai pamatė vampyrų paveikslus, pavyzdžiui, filme „Interview with the Vampire“ („Interviu su vampyru“), ar išvydo „Marvel“ personažą Bleidą.


Tai sukėlė jam jausmą, jog yra panašus į juos, ir jis suprato nesantis kaip kiti žmonės. Tuomet jam viskas ėmė dėliotis į savo vietas.

„Nuo to momento viskas pradėjo klostytis kitaip, bet ne taip, kaip filmuose. Tapau jautresnis energijai aplink mane, tačiau tuo pačiu tapau empatiškesnis aplinkiniams“, – pasakojo jis.

„Pradėjau jausti tam tikrus alkio jausmus, kurių nesupratau. Tai buvo beveik graužiantis jausmas, stiprus poreikis, kurio negalėjau apibrėžti, taip pat labai gilus intensyvumas, kuris mane užvaldydavo ir kurio visiškai nesupratau“.

„Tapau šiek tiek jautresnis saulei – taip, tai tiesa. Vampyrai nesprogsta liepsnomis, taip nebūna, bet tam tikras jautrumas jiems tikrai būdingas“.

Jackas turi nešioti akinius ar kontaktinius lęšius, nes turi regėjimo sutrikimų, kurie, jo teigimu, atsirado dėl to, kad jaunystėje žiūrėjo į saulę.

Nors jis supranta, kad taip elgtis negalima, tačiau nemano, kad yra daug žmonių, kurie dėl žiūrėjimo į saulę būtų pajutę pasekmes.


35 metų vyras mano, kad tai yra vienas iš jo vampyriškumo įrodymų.

Jackas pridūrė: „Tuo metu, žiūrėdamas į saulę, susigadinau regėjimą. Tokie dalykai vis kartojosi ir kartojosi, kol galiausiai tapo labai sunku nebekreipti į juos dėmesio“.

Reikėtų patikslinti, kad nėra jokių mokslinių įrodymų, jog Jacko simptomai nėra tik sutapimas. Taip pat nėra jokių įrodymų, kad vampyrizmas būtų tikra būklė.

Atsižvelgiant į tai, kad vampyrai maitinasi kitais žmonėmis, nesunku suprasti, kodėl mokslas ir medicina vampyrizmą atmeta.

Jackas taip pat dažnai užsideda vampyro iltis, darosi makiažą ir nešioja vampyriškus drabužius. Nors jis tai dažniausiai daro dėl internetinio serialo, kurį pats kuria, jis tikina, kad šis vaidmuo vis tiek atspindi tai, kuo jis yra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją