Beveik 400 tūkst. sekėjų socialiniuose tinkluose turinti pedagogė buvo atleista po to, kai jos mokyklos administracija instagrame užtiko pačios moters paviešintas pikantiškas nuotraukas.


„Reikia ne tik tikėti savimi, bet ir dirbti su savimi“, – dabar jau buvusi mokytoja parašė po savo nuotrauka, kurioje ji užfiksuota vilkinti tik aukso spalvos bikinį ir nėriniuotą apdarą su tarpukojį siekiančiu praskiepu.


Geidulingoji fotografija sulaukė daugiau nei 1 750 komentarų. Ir tai tik viena iš daugelio šios viliokės mokytojos paviešintų nuotraukų. Kituose kadruose Isaza pozuoja vilkėdama itin aptemptas sukneles, menkučius bikinius ir šilkinius apatinius.


Nors, anot laikraščio „The Sun“, jauna moteris buvo itin mėgstama mokinių, pikantiškos kolumbietės gražuolės nuotraukos visiškai nepatiko jos viršininkams. Mokyklos valdžia nusprendė, kad Isazos internetinis įvaizdis „nesiderina“ su darbovietės politika, todėl mokytoja buvo išspirta iš darbo.


Tačiau toks atleidimas sulaukė internetinių gerbėjų palaikymo, kuriems seksuali Isazos apranga pasirodė įkvepianti, o ne nepadori. „Kokia gražuolė! Nekreipk dėmesio į tuos, kurie kritikuoja vien tam, kad pakritikuotų“, – pakomentavo vienas gerbėjas. „Manau, kad pavydas yra viena didžiausių mūsų laikų bėdų“, – rašė kitas komentatorius.


Pranešama, kad iš darbo atleistai Isazai šiuo metu sekasi „gerai“ ir ji esą jau susirado naują darbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją