Realiame gyvenime pasitaiko įvairiausių situacijų, bet viena dažniausių nutrūkusių santykių priežasčių – partnerio neištikimybė, rašo boredpanda.com.

Į šipulius sudaužyta širdis, galybė šiltų prisiminimų, tampančių liūdesio priežastimi... Neištikimybė – išties nedovanotinas poelgis.

Tiesa, kartais išsiskyrimas padeda atrasti kažką naujo, susirasti draugų ir geriau suprasti save.

Turbūt nėra stipresnio noro už troškimą atkeršyti žmogui, kuris mus įžeidė ar nuskriaudė. Žinoma, geriausias kerštas vargu ar yra toks, kuris užtraukia baudžiamąją atsakomybę, nes tokiu atveju ne tik neišsprendžiate problemos, bet ir užsidirbate teistumą. Geriausia tiesiog toliau gyventi savo gyvenimą, kaip padarė Faith Bistline ir Emely Ortiz, sužinojusios, kad jųdviejų vaikinas joms melavo.

Likus trims savaitėms iki 30-mečio proga suplanuotų atostogų Kosta Rikoje, F. Bistline gavo labai nesmagią žinutę.

„Ar jis yra tavo vaikinas? – buvo parašyta prie F. Bistline vaikino, su kuriuo buvo pradraugavusi 18 mėnesių, nuotraukos. – Jeigu taip, tai žinok, kad pastaruosius 10 mėnesių jis susitikinėja su mano drauge.“

Štai ir priežastis pergyventi penkis sielvarto etapus: neigimą, pyktį, derybas, depresiją ir susitaikymą.

Iš pradžių F. Bistline reakcija buvo skeptiška. Nesąmonė, kad jos vaikinas ją šitaip apgaudinėja. Juk čia net ne vienos nakties nuotykis, o ilgalaikiai santykiai. Taigi, ji padarė žinutės ekrano nuotrauką ir nusprendė paklausti savo mylimojo, nuoširdžiausiai tikėdamasi, kad tai viso labo nesusipratimas. Bet, užuot paaiškinęs, jos vaikinas nieko neatrašė ir nepaskambino, nors žinutę perskaitė.

Netrukus F. Bistline gavo žinutę iš kitos moters – Emely Ortiz. Ji susitikinėjo su F. Bistline vaikinu beveik metus ir taip pat nieko neįtarė.

„Tiesiog noriu sužinoti, kiek laiko jūs draugaujate, – nurodė 22-ejų metų amžiaus E. Ortiz. – Ar jis tau buvo apie mane užsiminęs, ar irgi nieko nežinojai?“

F. Bistline atsakė: „Net minties tokios neturėjau. Tiesą sakant, man truputį važiuoja stogas. Susitikinėjame beveik pusantrų metų. Bandau jam suteikti progą viską paaiškinti, bet šiuo metu jis nereaguoja į mano žinutes.“

Moterys turėjo būti visiškai tikros, kad susidūrė su patologiniu melagiu. Jos išsiaiškino, jog abi dirba toje pačioje srityje (sveikatos apsauga) ir gyvena Las Vegase. Slauge dirbanti F. Bistline su savo vaikinu susipažino 2020 m. per bendrus draugus, o 2021-ųjų balandžio mėnesį pradėjo susitikinėti. E. Ortiz su juo susipažino klinikoje, kurioje dirba gydytojo asistente. Jis ten atliko rezidentūrą ir 2021 m. spalio mėnesį ją pakvietė į pasimatymą, niekaip neparodęs, kad jo širdis užimta.

Apgautosios moterys netgi aptarė, kur palikdavo savo dantų šepetėlius, kai nakvodavo pas jį, jo pilką chalatą ir susitikimą su tėvais. Turbūt nereikia nė sakyti, kad, supratusios, kas vyksta, jos pasijuto išties nesmagiai. Asmuo, kuriuo pasitikėjo, pasirodė besąs tikras nenaudėlis.

Kai jis galiausiai teikėsi atsakyti į žinutes, visai nebuvo linkęs atgailauti.

„Regis, reikėtų pasiaiškinti“, – parašė jis ir paliko juoką simbolizuojantį jausmaženklį. F. Bistline toks atsakymas visai nepatiko.

„Net supykau, kad jam tai pasirodė juokinga“, – dienraščiui „The Washington Post“ sakė ji.

Tuo tarpu E. Ortiz atsakymo nelaukė – nuvyko tiesiai į jo namus, tačiau ten jo nerado. Praėjus keletui valandų, jis vis dar nebuvo grįžęs, todėl E. Ortiz nusprendė ateiti kitą dieną.

„Nevyniojau žodžių į vatą, – atskleidė ji. – O jis iš karto pradėjo ginčytis, apsimetinėti, kad nesupranta, apie ką kalbu. Galiausiai parodžiau žinutes.“

Tada vyras atsiprašė ir pasakė: „Nereikėjo leisti, kad viskas išsprūstų iš rankų.“

Moterys negaišo laiko, paliko netikėlį ir pradėjo kelionę širdies žaizdoms užgydyti. Visgi F. Bistline prisiminė suplanuotas atostogas į Kosta Riką. Viskas buvo apmokėta iš anksto. Ji nenorėjo, kad dėl susiklosčiusios situacijos jos kelionė žlugtų, taigi, pasiūlė E. Ortiz atostogauti drauge.

„Jeigu domina Kosta Rika, pranešk, nes aš visiškai rimtai tau siūlau vykti vietoj jo, – parašė F. Bistline ir gavo atsakymą: „Labai domina, po visko reikia pailsėti.“ Rugsėjo 16 d. moterys įsėdo į lėktuvą.

„Nenorėjau skristi viena, – paaiškino F. Bistline. – Pamaniau, kad mums abiem tokia kelionė išeitų į naudą. Po patirtų kančių nusipelnėme poilsio.“ E. Ortiz prisipažino dvejojusi priimti kvietimą: „Iš pradžių pagalvojau, kad Faith išsikraustė iš proto, bet paskui nusprendžiau surizikuoti. Be to, turėjome šį tą bendro.“

F. Bistline ir E. Ortiz keturias dienas tyrinėjo džiungles, mėgavosi kriokliais ir geriau pažino viena kitą. Savo feisbuko paskyroje F. Bistline parašė žinutę, kurioje padėkojo E. Ortiz: „Puikiai praleidome laiką ir padėjome viena kitai susidoroti su skausmu. Be to, paskutinę atostogų dieną ji surengė man staigmeną gimtadienio proga – paprašė visų restorano darbuotojų padainuoti „Su gimimo diena“. Iš vyrų tokios staigmenos dar neteko sulaukti . Moterys valdo! Myliu tave, Emely! Ačiū, kad pasitikėjai manimi ir sutikai kartu atostogauti.“

Praėjus mėnesiui, judvi yra geros draugės. Panašu, kad ši nesmagi situacija baigėsi laimingai: jos atsikratė niekam tikusio vaikino, susibičiuliavo ir patyrė smagių nuotykių! „Visada kliaukitės savo intuicija“, – patarė E. Ortiz.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją