Projekto vadovas Davidas Rogersas maloniai sutiko portalui „Bored Panda“ papasakoti apie šį svarbų jubiliejų ir kalendoriaus ateitį. Jis taip pat pažėrė kelis patarimus, kaip pasiekti tokią fizinę formą, kokią įvairiuose kalendoriaus leidimuose demonstruoja ugniagesiai.

Ugniagesiai gelbėtojai yra viena iš didžiausią visuomenės pasitikėjimą užsitarnavusių profesijų Australijoje ir kitose šalyse. Nieko nuostabaus, nes gelbėdami kitų gyvybes šie žmonės rizikuoja savo pačių sveikata ir saugumu. O laisvalaikiu kai kurie jų dar ir remia labdaros projektus, pavyzdžiui, fotografuodamiesi kasmet leidžiamam Australijos ugniagesių kalendoriui.

Pastaruosius 30 metų lėšos, gautos pardavus kalendorius, skiriamos medicininiams tyrimams, kuriais siekiama rasti geresnių būdų didelio laipsnio vaikų nudegimams gydyti. Maža to, projektas gali didžiuotis tuo, kad remia gyvūnų prieglaudas ir Australijos laukine gamta besirūpinančias organizacijas Šią veiklą ketinama tęsti ir ateityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)