Ledo ritulio rungtynių metu, kuriose varžėsi Niujorko „Islanders“ ir Floridos „Panthers“, 17-metis „Islanders“ gerbėjas Davidas Marcusas, gyvenantis Brukline, kartu su savo tėčiu pastebėjo neįprastą poros dramą.

Naujienų portalui nypost.com jis teigė, kad netikėtai arenoje pasigirdo atlikėjo Bruno Marso daina „Marry You“, tuomet Marcusas pamatė šalia esančią porą ir pradėjo viską įrašinėti savo telefonu.

„Vaikinas nusivilko marškinius ir pasakė merginai: „Prašau pasakyti taip, taip, taip“, – sakė Markusas.

„Mergina buvo šokiruota. Išgirdau ją sakant: „Ką? Kas vyksta? Mes negalime to padaryti!“ Tuomet vaikinas sušuko: „O, f**k!“ Visi filmavo, minia ėjo iš proto. Kai ji apsisukusi nuėjo ir pradėjo lipti laiptais, visi šaukė: „Awww...“, buvo beprotiška“, – prisiminė viską užfiksavęs vaikinas.

Marcusas netikėjo, kad tai buvo dirbtinai suvaidinta akimirka.

„Moteriai užbėgus laiptais, vaikinas, kuris piršosi, pasakė mano tėvui: „Oho, aš sėdžiu čia prieš 20 000 žmonių be marškinių. Tai gana nejauku“, – prisiminė vaikinas.

Anot Marcuso, jo tėvas pasakė jaunuoliui, kad moteris grįš pas jį ir pasakys „taip“, tačiau jai piršęsis vaikinas nebuvo toks tikras.

„Jis laikė žiedą, ašarojo, jam buvo labai gėda“, – sakė Marcusas.

„Ir tada jis tiesiog nubėgo laiptais su jos rankine, kurioje buvo palikta piniginė. Mes jų daugiau nebematėme“, – sakė viską stebėjęs jaunuolis.

„Kai kurie žmonės socialiniame tinkle „Twitter“ teigė, kad ji jau mūvėjo žiedą. Jei taip ir buvo, aš šios situacijos tikrai nesupratau“, – sakė Marcusas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)